HANS HOLM MASKINFORRETNING A/S I TINGLEV FÅR NYE VAREMÆRKER I FORRETNINGEN

Forretningen, som i forvejen har ansvaret for CLAAS via distributøren Danish Agro Machinery A/S, varetager fra 1. februar 2023 salg, service og reservedele for FLIEGL redskabs- og vognprogram, SPEARHEAD redskaber og BEDNAR produktprogrammet i samarbejde med A.P. Jørgensen /S i Ribe.

Flere af de nye produkter præsenteres ved forretningens Åbent Hus arrangement fredag d. 3. og lørdag d. 4 februar fra 09.00 til 16.00.

STRATEGISK SAMARBEJDE

Samtidig indledes et strategisk samarbejde med A.P. Jørgensen /S i Ribe, som skal styrke begge forretningers samarbejde på tværs indenfor nysalg, brugt salg, service og reservedele. Forretningerne vil sammen udvikle fælles salgs- og markedsføringsaktiviteter med henblik på at styrke markedspositionen indenfor alle varemærkerne.

Formålet er ligeledes at skabe et endnu stærkere service setup på tværs i begge forretninger. Ejerskabet forbliver uændret i begge selskaber, hvor forretningen Hans Holm Maskinforretning A/S er ejet af familien Holm og A.P. Jørgensen A/S er ejet af Danish Agro.

OM PARTNER:
  • Hans Holm Maskinforretning A/S i Tinglev har eksisteret siden år 1900, og råder over ca. 5000 kvm. bebygget areal og beskæftiger omkring 30 dygtige medarbejdere.
  • A.P. Jørgensen A/S i Ribe er en af Danmarks ældste maskinforretninger, som har udviklet sig sammen med landbruget for at kunne yde den service, som landbruget har brug for. Forretningen har 48 medarbejdere fordelt på administration, salg og værksted.
  • Fliegl er Europas største producent af vogne til landbrug og entreprenør. Dertil udvikler og producerer Fliegl Agro-Center en bred palette af redskaber til pleje og vedligehold i landbruget til både mark og gård.
  • BEDNAR er en progressiv producent af landbrugsmaskiner med speciale i produktion af maskiner til jordbearbejdning, såning, gødskning, afgrøde management og radrensning. Virksomheden beskæftiger mere end 250 medarbejdere på fabrikken i Tjekkiet.
  • SPEARHEAD er specialist i maskiner til vegationsmanagement, så uanset om det er et landbrugs-, kommune-, militær eller lufthavnsareal, så sætter Spearhead standarden for rotorklippere og mulchmaskineløsninger.

På vegne af:

https://www.hansholm.dk/

https://danishagromachinery.dk/

-Annonce-
Tidligere artikelTBS AutoSTOP sparer traktortimer og forøger sikkerheden
Næste artikelThyregod A/S sælger sine aktiviteter indenfor redskaber til mekanisk renholdelse af rækkesåede afgrøder til Väderstad

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her