Isuzu D-Max BEV repræsenterer et væsentligt skridt fremad i udviklingen af pick-up trucks, der kombinerer den robuste ydeevne og alsidighed, der forventes af et Isuzu-køretøj, med fordelene ved fuldt elektrisk drift. D-Max BEV er udviklet til at imødekomme en bred vifte af behov for erhvervs- og personbiler og kan prale af en nyttelast på 1 ton, 3,5 tons trækkapacitet og et 4WD-system med nyudviklede e-aksler foran og bagpå, der tilbyder god ydeevne på ujævnt terræn, samtidig med at støj og vibrationer minimeres.

Isuzu D-Max BEV blev udstillet på Bangkok International Motor Show (27. marts til 7. april 2024).
Den gav de besøgende et indblik i fremtiden for elektrisk mobilitet.

En rejse mod CO2 neutral verden

Med en lithium-ion batterikapacitet på 66,9 kWh og en maksimal effekt på 130 kW, leverer den elektriske D-Max imponerende kraft og øjeblikkeligt drejningsmoment med en lineær accelerationsfølelse, der er karakteristisk for BEV’er.

Desuden gør dens maksimale hastighed på over 130 km/t den velegnet til en række forskellige applikationer, fra bypendling til offroad-eventyr.

Isuzu er forpligtet til at fremme elektrisk mobilitet og reducere emissioner, og D-Max BEV repræsenterer en væsentlig milepæl i koncernens rejse mod en CO2 neutral verden. Virksomheden planlægger at lancere D-Max BEV på udvalgte markeder i europæiske lande i 2025.

En ny æra for pick-up trucks

Salgsdirektør for Isuzu Danmark, René Andersen udtrykte sin begejstring over lanceringen af D-Max BEV og sagde: “Isuzu D-Max BEV repræsenterer en ny æra for pick-up trucks, der kombinerer den legendariske styrke ved D-Max med elektrisk teknologi. Vi er stolte af at arbejde med en producent, der forpligter sig til at skabe innovative køretøjer med elektriske drivlinjer til pick-up markedet, hvilket giver vores kunder nye muligheder uden at gå på kompromis med ydeevne eller pålidelighed.”

Talsmand for Isuzu Motors International Operations Thailand (IMIT) Udtalte: “Isuzu D-Max BEV repræsenterer et nyt kapitel i vores forpligtelse til fremtidssikret mobilitet. Med sin innovative elektriske drivlinje og robuste design demonstrerer den vores dedikation til at give kunderne pålidelige og innovative transportløsninger.”

ISUZU Danmark AS
Baronessens Kvarter 5
7000 Fredericia
Kontakt: Rene Andersen
Mail: rea@isuzu.nu
Mobil: 2346 4909

- ANNONCE-
Tidligere artikelE-blad April 2024
Næste artikelSkamstrup Maskinstation opgraderer med flere slovenske græsmaskiner

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her