Rytter Maskiner holder Åbent Hus i nyt domicil

Rytter Maskiner, der står for import, forhandling og salg af maskiner og redskaber fra firmaer som Farmax, Alpego, Elho, Tebbe, MX samt Dondi m.fl. holder Åbent Hus for kunder og andre interesserede fredag den 15. marts 2024 kl. 12 til 17.00 på firmaets nye adresse, Kertemindevej 5, 8940 Randers SV.

Firmaets stifter og ejer, Bjarne Rytter, planlægger sammen med sine tre sønner, Henrik, Mikael og Jakob, at de alle på et tidspunkt skal indgå som medejere af firmaet.

Henrik, som er den mellemste bror, har allerede i en årrække deltaget aktivt i firmaet som sælger og kunderådgiver, og lillebror Mikael, der er servicetekniker, har været ansat i et år. Storebror Jakob, som er tømrer, deltager lejlighedsvis, men alle tre vil som nævnt i løbet af en periode indtræde som medejere af firmaet.

På Åbent Hus dagen, vises de nye lokaliteter frem og firmaets produkt program præsenteres. Og tid til en faglig snak med menneskene bag bliver der også.

Forplejningen er der også tænkt på. En pølsevogn bliver kørt i stilling i tidsrummet kl. 12.00 til 15.00 der serveres vand, øl, kaffe, og Rytter Maskiner glæder sig til at få besøg.

På vegne af Rytter Maskiner A/S

- ANNONCE-
Tidligere artikelE-blad Marts 2024
Næste artikelE-blad April 2024

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her