M. Poulsen/LØMA ApS bliver Deutz-Fahr forhandler

Søren Damgaard Tøgersen glæder sig over at M.Poulsen-LØMA ApS nu får Deutz-Fahr forhandling.
Fremover kommer der også til at stå Deutz-Fahr på servicebilerne fra M.Poulsen/LØMA, når de kører ud fra værkstederne i Bredebro og Løgumkloster, for nu repræsenterer det dynamiske firma de lysegrønne Deutz-Fahr traktorer i Sønderjylland.

Den nye forhandling er netop kommet i hus, og Mogens Poulsen glæder sig til at komme i gang. ”Deutz-Fahr er et anerkendt mærke, som har en lang historie i Danmark. Den glæder vi os til at blive en del af, for dels matcher modeludvalget vores typiske kunders behov. Dels er der allerede mange Deutz-Fahr i vores område, der skal serviceres.”

Den driftige maskinhandler ser store muligheder i hele Deutz-Fahr programmet og mener, at han har kunder til både den helt lille Serie 3 med 51 hk og den store Deutz-Fahr 9340 TTV med 336 hk. Han har dog mest kig på mellemklassen fra 150 – 250 hk, hvor Deutz-Fahr har et ekstremt bredt produkt program. ”Vi har mange kunder med den størrelse traktor, og nu kan vi levere dem med enten PowerShift, RVshift eller TTV trinløs transmission og i mange udstyrsniveauer, så vi tror, det bliver en succes!”

Henrik Hansen, som er adm. direktør i MONI Worldwide og dermed ansvarlig for salg og service af Deutz-Fahr i Danmark, er begejstret for det nye samarbejde. ”Med M.Poulsen/LØMA ApS får vi en forhandler, der har sat sig for at spille en rolle som leverandør til og servicepartner for fremtidens landbrugere. Deres slogan er ”Ingen maskine er bedre end din servicepartner”, og det fortæller meget om firmaets DNA”.

- ANNONCE-
Tidligere artikelE-blad Februar 2023
Næste artikelE-blad Marts 2023

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her