Jens Aabye Dam, adm. direktør, Semler Agro (th.) og Lars Beck, tidl. adm. direktør, Semler Agro (tv.).

Semler Agro ansætter Jens Aabye Dam som ny administrerende direktør, der overtager posten fra nu tidligere administrerende direktør Lars Beck.

Semler Agro, udnævner Jens Aabye Dam som ny administrerende direktør med tiltrædelse 1. februar 2024.

Den nye direktør har en mangeårig baggrund i landbrugs-, golf- og turf-branchen med salg af John Deere. Fra 1991 til 2006 var han indehaver og CEO i Svogerslev Maskincenter, der solgte John Deere-maskiner på tværs af tre afdelinger i København, Aarhus og Roskilde.

”Jeg glæder mig til at overtage stafetten og arbejde med både kendte og nye kolleger i Semler Agro. Jeg har det lidt som sønnen, der skal hjem og overtage gården. Hver gang jeg ser en grøn traktor med gule hjul, vælter det frem med gode minder fra mine år med John Deere, så jeg ser frem til igen at komme helt tæt på branchen,” siger Jens Aabye Dam.

Efter tiden i Svogerslev Maskincenter bestred han en række direktørstillinger i bl.a. USA og Holland. Senest kommer han fra flere stillinger som ansvarlig for salg og strategi i medicobranchen, hvor han fik opbygget et globalt distributionsnetværk.

Den rette profil til næste skridt
Jens Aabye Dam overtager rollen fra Lars Beck, der har ledt Semler Agro siden 2021. Ifølge den nu tidligere administrerende direktør er Jens Aabye Dam den helt rette profil til posten.

”De sidste par år har været gode ved os med positiv drift, nationalt agentur på landbrug samt have-, park- og golfområdet og ikke mindst opkøbet af Herborg. Det betyder også, at vi nu ser ind i en organisationsændring, som Jens Aabye Dam er den rette mand til at køre i mål. Han har DNA fra branchen, international ballast fra udenlandske koncerner og er dygtig til at drifte, så vi er ikke i tvivl om, at Semler Agro er i gode hænder hos Jens,” siger Lars Beck.

Strategien er den samme
Ifølge Lars Beck har det fra start været planen, at han skulle slippe tøjlerne, når tiden var moden og den rette profil dukkede op.

Jens Aabye Dam understreger derfor også, at visionen for Semler Agro forbliver uændret.

”Min opgave bliver at styre Semler Agro i samme retning, som Lars Beck og teamet har udstukket. Vi står over for en spændende tid i landbruget, der konsolideres og bliver stadigt mere datadrevet. Derudover bliver en af mine fornemmeste opgaver at sikre integrationen af Herborg Maskinforretning, så vi kan tilbyde endnu mere nærværende kundeservice,” siger Jens Aabye Dam.

Med organisationsændringen fortsætter Lars Beck i Semler Agros bestyrelse og får en ny rolle i Semler Gruppen med fokus på strategi og forretningsudvikling på koncernniveau.

- ANNONCE-
Tidligere artikelE-blad Januar 2024
Næste artikelISUZU Danmark leverer skræddersyet D-Max til Gravemesteren ApS

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her