RYTTER MASKINER APS HOLDT ÅBENT HUS I NYT DOMICIL

Rytter Maskiner, der bl.a. står for import, forhandling og salg af maskiner og redskaber fra firmaer som Farmax, Alpego, Elho, Tebbe, MX samt Dondi m.fl. holdt en velbesøgt Åbent Hus for kunder og andre interesserede fredag den 15. marts 2024 på firmaets nye adresse, Kertemindevej 5, 8940 Randers SV.

Firmaets stifter og ejer, Bjarne Rytter, planlægger sammen med sine tre sønner, Henrik, Mikael og Jakob, at de alle på et tidspunkt skal indgå som medejere af firmaet.

Henrik, som er den mellemste af Bjarne Rytters sønner, har allerede i en årrække deltaget aktivt i firmaet som sælger og kunderådgiver, og den yngste søn Mikael, der er servicetekniker, har været ansat i et år. Den ældste søn Jakob, som er tømrer, deltager lejlighedsvis, men alle tre vil som nævnt i løbet af en periode indtræde som medejere af firmaet.

Foran en af de populære og meget anerkendte finske ELHO stensamlere – en Scorpio 550, som har gået deres sejrsgang hos Rytter Maskiner i flere år, fangede vi maskinhandler Bjarne Rytter sammen med sønnerne Henrik og Mikael, som begge deltager aktivt i firmaet…

På dagen havde man iflg. maskinhandler Bjarne Rytter i omegnen af 250 gæster, der havde lejlighed til en rundtur i de knap 1.000 m² store bygninger, som tidligere husede en maskinfabrik og nu lægger værksteder, lagerfaciliteter, kontorer og administration til for Rytter Maskiner ApS.

Vi bringer her lidt indtryk fra Åbent Hus dagen…

– SØM

- ANNONCE-
Tidligere artikelE-blad Maj 2024

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her