Stjæl et New Holland GPS-anlæg og bliv sporet!

  Dårlig samvittighed er tilsyneladende ikke et problem for de tyvebander der huserer i Europa og stjæler GPS-anlæg. Det er målrettede og velforberedte tyvebander, som kommer snigende hen over markerne om natten for at undgå opmærksomhed og de sætter video-overvågningen ud af drift, mens de er i gang i maskinhuset.

  Din New Holland forhandler kan tilbyde dig sporingsløsninger til dit GPS-udstyr, uanset om det er eksisterende udstyr, eller udstyr du overvejer at købe. Sporingsløsningerne gør det muligt at genfinde udstyret og anholde gerningsmændene.

  Men husk alligevel at gemme dine vigtige data et sikkert og nemt tilgængeligt sted

  Hvis du både vil have stor sikkerhed og stor tilgængelighed for dine vigtige data, så tilbyder New Holland, at du kan oprette en konto på MyNewHolland og få adgang til datacentralen MyPLMConnect, hvor du kan uploade de data du har på din USB-hukommelse eller liggende på din computer, så du har en sikkerhedskopi liggende.

  Skal det være endnu nemmere, så skal du bruge en traktor med et Telematics abonnement og et dataoverførselsabonnement i kombination. Du skal stadigvæk have en MyNewHolland konto, men så kan du overføre data mellem din traktors display og MyPLMConnect trådløst – uden at have en USB-hukommelse eller en computer indblandet i logistikken.

  Datasikkerhed er nutid – ikke fremtid

  Alle New Holland T7 Stage V og T8 Genesis traktorer har Telematics abonnement med fra fabrikken, så hvis du har sådan en traktor og endnu ikke har fået aktiveret dit Telematics abonnement og lavet en MyNewHolland konto, så er det første trin til at beskytte dine data. Din New Holland forhandler kan hjælpe dig til at komme i gang og kan også rådgive dig om dataoverførselsabonnementer.

  Det er også muligt at få Telematics udstyr eftermonteret på tidligere traktormodeller og opnå høj datasikkerhed – forhør dig om mulighederne hos din New Holland forhandler.

  www.newholland.dk

  Video omkring MyNewHolland kan ses på YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=3bDqU33MtMU&feature=youtu.be

  - ANNONCE-
  KILDENew Holland Agriculture
  Tidligere artikelBomech-bom nummer 100
  Næste artikelOvethi – Dansk Dæk Service får ny servicepartner i Hobro

  EFTERLAD ET SVAR

  Indtast venligst din kommentar!
  Indtast venligst dit navn her