Ovethi – Dansk Dæk Service får ny servicepartner i Hobro

Hobro Dækcenter er netop blevet udpeget som ’Ovethi Servicepartner’ og bliver dermed Ovethis ”forlængede arm” i Hobro og omegn. Virksomheden forhandler Ovethis produkter, har adgang til Ovethis lager og kan desuden bruge Ovethis fagfolk som kolleger og sparringspartnere efter behov. Og dét betyder ekstra god service til kunderne i området!

Der bliver nu adgang til Ovethis produkter og services i relation til dæk og fælge i Hobro og omegn. Jesper Christensen, 49, der står bag det nyetablerede Hobro Dækcenter på Havrevænget 8, har nemlig indgået en servicepartneraftale med dæksalgsvirksomheden Ovethi – Dansk Dæk Service, der har 11 egne afdelinger fordelt over hele landet, dog ikke i Hobro. I tilgift til egne afdelinger har Ovethi til gengæld en række servicepartnere i byer, hvor de ikke selv er til stede. Nu også Hobro.

Thomas Thinggaard, der er administrerende direktør i og medejer af Ovethi, forklarer: ”At vi har indgået en servicepartneraftale med Hobro Dækcenter betyder kort og godt, at firmaet bliver Ovethis ”forlængede arm” i Hobro og omegn. Formålet er, at vi kan hjælpe hinanden i området til gavn for alle typer kunder –private og erhverv i transportsektoren og på sigt også landbrug og industri – når de har brug for assistance med dæk og fælge.”

Drømmen bliver til virkelighed

Jesper Christensen, der tidligere har drevet lastbilværksted i Hobro, har i en årrække drømt om at starte eget dækcenter, og med Ovethi i ryggen er dette nu en realitet. ”Jeg er superglad for den nye aftale med Ovethi og glæder mig rigtig meget til for alvor at komme i gang! Jeg har længe drømt om at starte mit eget dækcenter, men det var først, da muligheden med Ovethi dukkede op, at tingene for alvor begyndte at falde på plads. Der er ingen tvivl om, at samarbejdet med Ovethi vil gøre det nemmere for mig at komme godt fra start, og jeg værdsætter i høj grad at have Ovethi-organisationen som en tæt og stærk partner. På grund af den nemme adgang til dels Ovethis produkter og lager, dels Ovethis specialiserede kompetencer og knowhow inden for dæk og fælge, er der ingen tvivl om, at kunderne i området nu får flere muligheder, end de tidligere har haft,” uddyber han.

Flere muligheder til kunderne

Thomas Thinggaard er enig. ”Vi er rigtig glade for at have fået en aftale i hus med en god og solid partner som Jesper, der kan varetage vores interesser over for alle kundesegmenter i området. Er der for eksempel en af vores eksisterende kunder, der punkterer i nærheden af Hobro, kan han få hjælp fra Hobro Dækcenter frem for at skulle have fat i en Ovethi-afdeling, der måske ligger længere væk.”

… også når kunderne handler i webshoppen

Servicepartneraftalen er også fordelagtig for Ovethis webshop-kunder. Handler kunder i Hobro og omegn på dæk.dk, kan de i købsprocessen nu vælge at få leveret dæk og fælge til Hobro Dækcenter – og evt. tilvælge montering og afbalancering samme sted. ”Set med kundens øjne er det endnu en mulighed, der ikke fandtes før,” udtaler Thomas Thinggaard.

Godt match – og vækstambitioner

Og han konkluderer: ”Vi er et godt match! Vi har kendt Jesper i mange år, og vores partneraftale muliggør og formaliserer de synergier, vi kan bibringe hinanden. Vi har store ambitioner om at vækste, og med Jesper og hans butik som ny servicepartner har vi plantet endnu et lille Ovethi-flag i Danmark, der gør, at vi kan være med til at servicere endnu flere kunder.”

Om Ovethi:

Ovethi – Dansk Dæk Service blev grundlagt i 1954 og beskæftiger i dag godt 70 medarbejdere, fordelt på koncernens 11 afdelinger over hele landet. Virksomheden importerer og markedsfører alle anerkendte kvalitetsmærker inden for dæk, fælge og hjul til alle formål. Til person-, vare- og lastvogne, entreprenør samt landbrug, industritrucks og andre specialmaskiner – en gros såvel som detail. Virksomheden er lagerførende inden for så godt som alle typer dæk og dækker hele landet via et net af butikker og rullende serviceværksteder. Ovethi har branchens nyeste og mest moderne udstyr og lægger altid vægt på muligheder og løsninger, når de hver dag bringer gejst samt stor viden og knowhow i spil i branchens bedste kunderådgivning. Ovethi driver også de to webshops dæk.dk til private og firmaer samt b2b.ovethi.dk til forhandlere.

www.ovethi.dk

-Annonce-
KILDEOvethi
Tidligere artikelStjæl et New Holland GPS-anlæg og bliv sporet!
Næste artikelPrøv fremtidens presser på egen mark

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her