Demopark guldmedalje til den nye GreenTec Spider armklipper

Den nye armklipper serie, Spider fra GreenTec er blevet tildelt en innovations GULD medalje på Demopark 2023.

Den nye GreenTec Spider armklipper serie sikrer mere effektivitet, fleksibilitet og sikkerhed med et 270 graders arbejdsområde.

Den danske specialist i vedligehold af grønne områder, GreenTec er blevet tildelt en guldmedalje af Innovationskommissionen på demopark-messen for sin nye “Spider”- armklipperserie. Demopark 2023, Europas største udendørs udstilling for kommunal teknologi og landskabspleje, finder sted fra den 18. til den 20. juni 2023 i Eisenach (Tyskland).

GreenTec armklipper, Spider – fire modeller fra 5,20 til 8,20 m rækkevidde

GreenTec Spider, tilbyder for første gang brugerne et arbejdsområde omkring traktoren på i alt 270 grader. Den afgørende fordel i modsætning til konventionelle armklippere er, at klippe hovedet kan føres frem på begge sider, altså til højre og venstre for traktoren. Dette gør, at klippehovedet altid kan arbejde i førerens synsfelt, uden at armen eller selve traktoren blokerer for udsynet, og uden at føreren konstant skal vende sig under arbejdet.

Serien omfatter seks modeller fra 5,2 til 8,2 m. rækkevidde, hvoraf de to er frontmonterede. Spideren er specielt designet til indsats hvor der er meget ”tomkørsel”, motorvejsklipning, hvor den på få sekunder ændres fra højre til venstre, for at klippe midterrabatten, eller ved klipning af vandløb, floder eller lignende eller andre eksempler, hvor der kræves uovertruffen fleksibilitet. Spideren fås til både front- og bagmontering, eller som en kombination af to maskiner, en foran og en bagpå.

270 grader arbejdsområde: Spiderens klippehoved føres frem i chaufførens naturlige synsfelt både til højre og til venstre.
GreenTec Spider – innovationen i detaljer

Spider, den enkle og innovative løsning: Grundprincippet er baseret på en central placeret sideskift enhed, der kan dreje 180 grader fra højre mod venstre og omvendt. Maskinens arm er monteret yderst på ​​side skift rammen, og kan dreje yderligere + – 45 grader grader. Drejeområdet er herved i alt 270 grader. Side skift enheden sikrer, at armen ikke kolliderer med traktorens førerhus, når den bringes frem i førerens synsfelt. Designet giver uovertruffen fleksibilitet, da klippehovedet kan placeres i enhver position på begge sider af traktoren. Begge drejeled er udstyret med dobbeltvirkende påkørselssikring, som muliggør kørsel både frem og tilbage, til højre og venstre – eller endda midt for traktoren. Spideren er derfor også perfekt til traktorer med vendeudstyr.

De syv afgørende fordele ved GreenTec Spider:

Effektivitet og energibesparelse: Spideren kan arbejde på begge sider af traktoren. Herved undgås tomkørsler, hvilket ofte er nødvendigt med normale maskiner. Selve skiftet, fra højre side til venstre side eller omvendt sker på få sekunder.

Fleksibilitet: Fordi Spideren også kan arbejde på modsatte side, er den oplagt til brug ved klipning af motorveje eller andre dobbeltsporede veje. Herved klippes både selve rabatten, og midterrabatten med samme maskine.

Sikkerhed på arbejdet: Chaufføren har altid klippehovedet i sit naturlige synsfelt, uden at skulle vride kroppen eller hovedet. Især ved professionel heldagsbrug, som ofte er nødvendigt i ugevis, undgås unødvendige helbredsproblemer for chaufføren.

Hurtigere og mere sikker montering: Spider monteres på traktoren ved hjælp af GreenTecs patenterede 4-Punktsmontering. Monteringen foretages på få minutter, og er 100% stabilt i forhold til traktoren. Hovedrammen har gaffeltruck lommer for nem håndtering.

Rotor-Flex-dobbelt drejeled sikrer, at Klippehovedet altid kan placeres optimalt i førerens synsfelt. Det vandrette drejeled med et 270-graders rotationsområde gør, at hovedet placeres i kørselsretningen, og det lodrette drejeled sørger for klippevinkel og flydestilling.

Hybrid arm: Spiderens arm kan betjenes både med og uden parallelføring. Dette giver en nemmere betjening og større fleksibilitet. Som option tilbydes Automatisk højderegulering, AHC, der aflaster chaufføren, og reducerer vedligeholdelses omkostninger.

Redskaber: GreenTec tilbyder et meget bredt udvalg af arbejdsredskaber, der gør maskinen anvendelig både sommer og vinter.

Spider tilbyder alle muligheder: Arbejde til højre eller venstre side, kørsel frem og tilbage – front eller bagmontering / reversmontering – eller endda mulighed for montering af to Spider maskiner på samme tid, front og bag i kombination.

Spideren leveres i 4 størrelser, fra 5,2 til 8,2 m. rækkevidde. De to mindste modeller leveres også som frontmonterede.

På vegne af John Christensen, GreenTec A/S, www.greentec.eu

 

- ANNONCE-
KILDEGreenTec A/S
Tidligere artikelEt liv i landbruget, 40 år på Corselitze Gods
Næste artikelE-blad April 2023

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her