Deutz-Fahr – vækst i Danmark og mulighed for at langtidsteste model 7250 TTV

Adm. direktør Henrik Hansen fra MONI Worldwide er sikker på, at væksten kan fortsætte.

Deutz-Fahr har de seneste to år oplevet en fantastisk fremgang i Danmark. I 2022 gik man fra 1,9 til 5,0 procents markedsandel, og i 2023 steg markedsandelen yderligere til imponerende 8,4 procent og en femteplads på listen over de mest indregistrerede traktorer.

Adm. direktør Henrik Hansen fra MONI Worldwide er sikker på, at væksten kan fortsætte. ”Somme tider skal man jo prøve noget nyt for at overbevise sig selv om at der findes andet end det, man plejer at gøre for at udvikle sig. Sådan er det nok også med traktorer. Det er min opfattelse, at når først forhandlerne får potentielle kunder lokket op i kabinen, og de får lov til at køre demo på egen mark en dags tid, så kan de se fornuften i at vælge en Deutz-Fahr.”

I den forbindelse tror han også, at nogle vil vælge at leje en Deutz-Fahr 7250 TTV i forårssæsonen for lige at ”langtidsteste” en Deutz-Fahr, før de skifter til de lysegrønne, tyske traktorer. ”Det koster kun 130 kr./time, og når man så har brugt den i de tre måneder lejeperioden varer, har man haft lejlighed til at teste alt, og ved hvor sparsommelig den er ved dieselstanderen osv.

Når MONI Worldwide har valgt at satse på netop Deutz-Fahr 7250 TTV som deres primære udlejningstraktor, så skyldes det helt enkelt, at den i forvejen er uhyre populær. Faktisk kom den på fjerdepladsen over Danmarks mest solgte traktormodeller. Det er en fleksibel traktor med 247 hk, en smidig trinløs transmission og et moderne portalmiljø, der med en iMonitor3 terminal er udrustet til en lang række SmartFarming features.

”Dens popularitet viser efter min mening, at der er et stort marked for ”mellemklassetraktorer” i Danmark”, slutter Henrik Hansen.

https://moniworldwide.dk/

 

- ANNONCE-
Tidligere artikelE-blad December 2023
Næste artikelVarde Maskinstation ophører

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her