Deutz-Fahr vil leje populære traktormodeller ud for 130 kr. pr. time

Adm. direktør Henrik Hansen fra MONI Worldwide er glad for at kunne imødekomme forhandlernes og kundernes ønske om lejetraktorer.

Hvis du mangler traktorkapacitet i højsæsonerne eller vil afprøve en Deutz-Fahr i en længere periode, inden du investerer, så lancerer MONI Worldwide nu et lejekoncept, hvor man kan leje en Deutz-Fahr 7250 TTV med 247 hk til 130 kr. pr. time inkl. abonnement på GPS RTK. Dertil skal lægges et månedligt grundgebyr på 5.000,- og man skal køre mindst 400 timer i en periode på 3 – 9 måneder.

Konceptet gælder alene for Deutz-Fahr 7250 TTV, der med sine 247 hk og store udstyrsniveau er blevet en af Danmarks mest solgte traktormodeller i år.

Med konceptet imødekommer MONI Worldwide et ønske fra Deutz-Fahr forhandlerne, der i stigende omfang oplever, at kunderne efterspørger muligheden for at leje traktorer i højsæsonerne. Adm. direktør Henrik Hansen forventer stor efterspørgsel efter lejetraktorerne. Dels er vilkårene attraktive, dels kan det være en måde for kunderne at langtidsteste en Deutz-Fahr på egen mark.

”Nu skal man jo altid passe på med, hvad man påstår, men jeg tror, det er Danmarks billigste lejepris, så vi har bestilt ret mange 7250’ere på fabrikken for ikke at skuffe vores kunder, hvis de gerne vil leje en”.

Traktorerne ejes af MONI Worldwide, men udlejes via de lokale Deutz-Fahr forhandlere. De vil typisk indgå i MONI Worldwides lejeflåde i en periode på 2-3 år og vil så blive solgt til de lokale forhandlere i Danmark eller et af de andre markeder, MONI Worldwide arbejder på.

https://moniworldwide.dk/

 

 

 

- ANNONCE-
Tidligere artikelSivertsen bliver ny GreenTec forhandler på Sjælland
Næste artikelE-blad September 2023

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her