Fire maskiner i timen blev solgt på ScanMek

Omkring 5000 besøgende skabte liv omkring de mange maskiner på årets ScanMek. Den 11. i rækken og en tilsyneladende ustoppelig succes.

Superstart for Scantrucks nye amerikanske GMG-lifte

Det tager gennemsnitlig et kvarter at sælge en entreprenørmaskine. I hvert fald, hvis det sker på Scantrucks egen maskinmesse, ScanMek, som scorede en ny succes, da omkring 5000 besøgende valfartede til den 11. udgave i Skive. Over to ScanMek-dage på syv en halv og seks timer langede Scantruck-sælgerne ikke færre end 54 maskiner over disken. Det svarer præcis til fire i timen – eller en maskine pr. kvarter.

”Jeg véd ikke, hvad det er udtryk for, bortset fra at det gik stærkt, og at vi åbenlyst har de rigtige maskiner”, konstaterer en særdeles tilfreds salgschef Claus Bjerregaard.

Manitous nye knækstyrede teleskoplæsser MLA-T 533-145 V+ havde besøgende i kabinen stort set konstant i løbet af de to ScanMek-dage.

ScanMek anno 2019 lignede på mange områder sidste års messe, hvor der blev sat nye rekorder både på maskinsalget og på mængden at stegte med brød, som pølsemanden delikaterede de mange gæster med. Med fri adgang for alle interesserede og uden tælleapparat ved indgangen, er antallet af pølsebakker med indhold den mest præcise indikator på antallet af besøgende. Det landede igen omkring de 5000, hvoraf mange altså kom for at slå en handel af.

Den nye import af amerikanske GMG-saxlifte blev præsenteret på ScanMek, og interessen var fin. Så fin, at der blev solgt fire lifte på messen.
Super kvalitet

”Fredag var klart den store salgsdag, selv om vi ikke havde så mange gæster. 42 af de 54 maskiner blev faktisk solgt i løbet af førstedagen, hvor de besøgende, set med maskinsælger-øjne, var af super kvalitet. Lørdag kom så det store rykind, og mange maskininteresserede havde gjort besøget til en lille familieudflugt. Det er helt fint, for vi véd, at mange har det godt med at hygge sig mellem de mange maskiner, og så senere vender tilbage for at skrive på en slutseddel”, siger Claus Bjerregaard.

De 54 maskiner fordelte sig på alle mærker og både funklende nye og brugte. Blandt andet gjorde Scantrucks nye importmærke af amerikanske GMG-saxlifte sin entré med stor succes. Selv om agenturet er ganske nyt og første gang blev præsenteret på ScanMek, blev der solgt fire af de gule sax-amerikanere.

Stor grøn interesse

”Vi kom næsten hele raden rundt af mærker med Komatsu, Manitou, Weycor, Mustang og altså GMG. Direkte på messen blev der ikke givet håndslag på de grønne kæmper fra McCloskey, men interessen for både knusere, sorterer og transportører var fin, og der er noget i gang, som med stor sandsynlighed resulterer i salg. Det samme gælder i øvrigt for mange andre maskiner, hvor vores sælgere går en travl tid i møde med at følge op på aftaler”, fortæller salgschef Claus Bjerregaard.

Trængsel omkring de gule Komatsu-entreprenørmaskiner.

Også flokken af gæste-udstillere med udstyr af vidt forskellig art til entreprenørmaskinerne havde hænderne fulde og fik noteret mange aftaler i lommebøgerne. Selv havde Scantruck en separatstand, hvor specialisterne i Topcon-maskinstyring og Komatsus unikke intelligente maskinkontrol demonstrerede og fortalte for mange af entreprenørgæsterne.

Foruden det nye agentur for GMG-saxliftene, gav ScanMek også danmarkspremiere til den nye ni-meter Manitou- teleskoplæsser MLT961-145 V+L. Som ventet blev den studeret indgående af masser af besøgende landmænd, som også tog et kik på den næsten lige så nye knækstyrede Manitou MLA-T 533-145 V+.

Komatsu har lagt sig helt i front med forfinet, superpræcis, intelligent maskinstyring til store, barske dozere. Scantrucks egen ekspertgruppe var klar på ScanMek med en nærmere forklaring.

 

-Annonce-
Tidligere artikelUng maskinstationsejer med fart over feltet
Næste artikelStort servicenetværk gør hele forskellen

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her