Av, min skulder

Mogens Gørtz.

– ANNONCE – for sundsshoppen

”Nu vågner jeg ikke længere om natten pga. problemer i skulderen”, fortæller 64-årig Mogens Gørtz, Svebølle til Maskinstationen og Landbrugslederen.

”Jeg vil gerne fortælle og dele min historie for at hjælpe andre til at komme af med deres skavanker og smide pillerne, da det jo ikke er godt for kroppen at tage for mange af dem”, fortsætter Mogens og fortæller videre”: ”Jeg er slidt og var øm i nakke, skulder, knæ og ryg og det var specielt et stort problem om natten. Jeg kunne ikke finde ro i mine arme og ben, og vågnede mange gange i løbet af en nat pga. uro og ømhed. Men efter at jeg nu i godt 2½ måned har taget nogle naturlige kosttilskud fra Sundhedsshoppen ved Varde, får jeg igen min nattesøvn. Det er specielt i de sidste 14 dage jeg rigtigt har kunnet mærke forbedringen. Mine knæ er ikke ømme længere og tidligere kunne jeg kun ligge 10 min ad gangen på den ene skulder, så skulle jeg vende mig og ligge på den anden, og sådan blev det ved hele natten, hvilket gav en meget urolig og dårlig søvn. Også min ryg er meget bedre, så jeg har fået et helt nyt liv”, smiler en glad Mogens Gørtz.

Slap for operation

”Det hele startede faktisk med, at min mester, entreprenør Per Larsen, Kalundborg, havde problemer med sin skulder og var indstillet til operation. Han havde læst en artikel i Maskinstationen og Landbrugslederen i april måned, om en anden entreprenør, der var blevet hjulpet af produkterne fra Sundhedsshoppen, som er ejet af Kirsten Bak Hansen. Per Larsen ringede til Kirsten og fik en forklaring samt anbefaling på, hvad han skulle tage, og gik derefter i gang med at spise produkterne, bl.a. aktiv (flydende kollagen) til genopbygning af brusken sammen med et par andre produkter, yumi (udtræk fra tang), pulz til kredsløbet og for at sænke kolesteroltallet, samt cal + – de daglige vitaminer og mineraler, som bl.a. har mindsket kramperne. Per Larsen startede på produkterne først i april måned i år.

Efter et par måneder, hvor Per Larsen spiste de naturlige kosttilskud, gik det så godt med skulderen, at han ikke skulle have en operation.

Hjalp sin medarbejder

En dag sagde Per Larsen til Mogens, at han skulle kigge på produkterne fra Sundhedsshoppen, fordi det sikkert også kunne hjælpe ham. ”Det gjorde jeg, men jeg synes godt nok, det var nogle dyre produkter”, fortæller Mogens og fortsætter: ”Selvom Per Larsen absolut ikke rutter med pengene, tilbød han at betale for de 2 første måneder af mit forbrug. Jeg skulle bare selv ringe til Kirsten og fortælle om mine skavanker, så hun kunne lave en plan til mig og foreslå hvilke produkter, jeg skulle i gang med”, smiler Mogens Gørtz, som startede på produkterne den 5. august i år.

”Da der var gået ca. 2 måneder var der en forbedring, og jeg skulle bestille flere produkter til den 3. måned, som jeg jo selv skulle betale. Men også denne gang fik jeg en hjælpende hånd fra Per Larsen, da han dagen efter jeg havde bestilt til blot en måned, sagde at jeg kunne bestille til de næste 3 måneder, og jeg skulle så blot give Kirsten fra Sundhedsshoppen besked på, at hun skulle sende regningen til Per Larsen”, smiler en glad Mogens Gørtz.

Entreprenør Per Larsen ApS

Per Larsen, som selv er 75 år, troede at han skulle stoppe i 2021, hvor han holdt 55-års jubilæum, men sådan blev det ikke. Nu har Mogens Gørtz, som har været ansat i 17 år til foråret, valgt at stoppe i juni 2023 – og når han stopper, stopper Per Larsen også.

Per Larsen.

Mogens troede også han skulle være stoppet noget før, men der er for meget arbejde, og han er for øjeblikket ved at oplære 2 ukrainere i at kunne overtage sit arbejde.

Mogens står for at bygge transformerstationer. De laver alt forarbejdet, og når de gamle bygninger er ændret, kommer Mogens igen og sørger for alt kabelarbejde. Sådan et projekt kan godt tage 1 år inden en ny transformerstation står færdig. Mogens har i alt stået for 10 af den slags, og i starten havde entreprenør Per Larsen den totale entreprise på sådant et projekt. Nu koncentrerer de sig om forarbejdet samt kabelarbejdet, idet firmaet udfører mange andre forskellige opgaver så som jordarbejde, naturopretning, vejunderføring, belægning, vognmandskørsel og nedbrydningsarbejde.

Hvordan Mogens havnede i entreprenørbranchen

Mogens er oprindelig uddannet automekaniker og har i alt arbejdet som automekaniker i 10 år inkl. læretiden. ”Det var lidt tilfældigt, at jeg kom over i entreprenørbranchen. Min storebror var ved et betonfirma, og da lønnen var bedre der, fik jeg job som chauffør for betonvarer med kran. Jeg fik et krankursus i 1986 og var der i 16 år inden jeg efterfølgende kom over til Per Larsen i 2006 – og har været der lige siden. Det har været et godt arbejdsliv, men også et arbejde, som har slidt på kroppen, og i dag er jeg uhyre glad og taknemmelig over, at jeg er kommet i gang med at få genopbygget min krop vha. de naturlige kosttilskud fra Sundhedsshoppen, så jeg kan få en pensionisttilværelse uden hele tiden at være plaget af slidte, ømme og stive led, mangel på nattesøvn og en nedsat livskvalitet”, slutter en glad Mogens Gørtz, som fortsætter godt ½ år endnu inden pensionstiden.

”Jeg fortsætter med produkterne, men skal prøve om jeg kan gå ned på vedligehold først i november måned”, slutter Mogens.

Per Larsen – et fint eksempel for andre

”Jeg er vildt imponeret over, hvad Per Larsen gør for sin medarbejder. Betaler for at Mogens kan få et bedre helbred”, fortæller Kirsten Bak Hansen til Maskinstationen og Landbrugslederen.

Kirsten fortsætter: ”Per Larsen er i den grad et forbillede for mange andre, der har ansatte, men det kommer dem selv mangfoldigt tilbage. Dels får de mere glade medarbejdere og kan holde på dem i længere tid, dels får de færre sygedage. I dag er mange ansatte nødt til at tage piller for at passe deres arbejde, og det gjorde Mogens også tidligere. Jeg synes det er yderst alarmerende at 67,5 % af alle 3 F medlemmer i alderen 40 – 59 år er afhængig af piller for at kunne passe arbejdet. I mange tilfælde kan nogle naturlige kosttilskud gøre en forskel og være med til at genopbygge kroppen og skabe balance. Det er naturligt at vi bliver slidte i vores led. Brusken bliver slidt, og for at beskytte leddet danner kroppen mere led væske. Led væsken trykker på nerverne og så har vi balladen. Derfor skal vi i gang med at genopbygge kroppen med det som brusk består af – nemlig kollagen. Samtidig skal vi også sørge for, at der kommer et flow i led væsken, så den ikke står og samler sig sammen. Det er bl.a. derfor at tangproduktet skal spises sammen med det flydende kollagen, som kroppen kan optage. Desuden skal blodomløbet optimeres for at trække væsken ud af leddet og få et naturlige flow i led væsken.

Det er en proces og det tager tid, idet de naturlige kosttilskud hjælper kroppen dels med genopbygning af brusken, dels med at få løst årsagen til problemet i stedet for symptombehandling. Det er også derfor, at meget af den forskning der findes, løber over min 3 måneder og gerne 6 måneder”.

Om Sundhedsshoppen

Sundhedsshoppen v/ Kirsten Bak Hansen, som er uddannet professions bachelor i human ernæring, har siden 1. august 2010 arbejdet fuldtids med at hjælpe andre personer til et bedre helbred.

”Jeg startede med at opbygge min egen krop, idet jeg havde en dårlig ryg. Jeg kunne ikke selv tage strømper på, gøre rent eller dyrke min sport. Efter ½ år hvor jeg mærkede, hvad disse geniale tyske kosttilskudsprodukter gjorde ved min krop, valgte jeg, at det var det, jeg skulle bruge min tid på – nemlig at hjælpe andre mennesker til at få et bedre helbred og en bedre livskvalitet”.

www.sundhedsshoppen.dk

Kirsten Bak Hansen

Tlf: 23849087

Mail: kirstenbakhansen@gmail.com

 

- ANNONCE-
VIASundhedsshoppen v/ Kirsten Bak Hansen
KILDESundhedsshoppen v/ Kirsten Bak Hansen
Tidligere artikelE-blad Januar 2023
Næste artikelFørste Krampe HP30 Tridec leveret i Danmark

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her