Amerikanske saxlifte

Med arbejdshøjde på 14 meter befinder 4046-ED sig i den øverste ende af GMG-serien af elektriske saxlifte.

Scantruck med hovedbase i Skive afholder for 11. gang, 18.- 19. januar 2019, årets ScanMek 2019.

Maskinfirmaet har udvidet sit i forvejen omfattende sortiment af saxlifte med yderligere 13 modeller fra den amerikanske producent GMG. De tre bogstaver står for Global Machinery Group, og foruden i Californien, har virksomheden også adresse med et stort, europæisk lager i Holland.

Den elektriske saxlift 1530-ED ragede op ved kåringen af de bedste mandskabslifte. Den blot 860 kg tunge lift sikrede GMG den absolutte topplacering og guldhæder.

”GMG producerer saxlifte i nogle størrelser, som Manitou ikke har. Dermed kompletterer amerikanerne på fin vis vores hovedmærke med lifte, som generelt er lidt bredere og med lidt andre løftehøjder. Det giver Scantruck mulighed for at øge vores program med otte elektriske saxlifte, tre terrængående modeller, og tillige en lille lift uden motor, som skal skubbes rundt”, fortæller produktchef Per Lindenborg hos Scantruck.

”Det er naturligvis specielt at kunne præsentere et helt nyt agentur på vores egen maskinmesse. Men vi gjorde faktisk det samme for to år siden, da vi fik aftalen på plads om at importere og forhandle de tyske PB Platform-saxlifte, som er blandt verdens største. Med både Manitou, GMG og PB Platforms dækker Scantruck segmentet af saxlifte helt fra 5 til 27,25 meters arbejdshøjde. Den lille GMG med rugbrødsmotor har en arbejdsplatform på knapt en kvadratmeter. Den største PB Platform-lift giver næsten 20 kvadratmeter at boltre sig på i højden”, siger Per Lindenborg.

Det terrængående trekløver fra GMG byder på arbejdshøjderne 10, 12 og 14 meter. De eldrevne saxlifte fra den amerikanske producent spænder fra arbejdshøjder fra 6 til 16 meter.

 

- ANNONCE-
Tidligere artikelAbonnementsbetingelser – M&L
Næste artikelSkifter udseende

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her