Ny besøgsrekord med 580.000 gæster på verdens største entreprenørmesse

Bauma var allerede verdens største entreprenørmesse i både antal udstillere og besøgende, da der blev taget hul på 2016-udgaven. Efter en uges præsentation af alt og mere til inden for entreprenørbranchen, er Bauma endnu større end størst.

Messen i München satte igen nye rekorder. I løbet af udstillingsugen passerede 580.000 gæster ind gennem tælleapparaterne til den teoretiske mulighed for at besøge 3423 udstillere. Teoretisk, fordi det simpelthen ikke lader sig gøre at komme hele vejen rundt på det gigantiske messeområde på en uge.

Komatsu har også forstået det dér med stor messe. Så skal der også en stor gravemaskine med. 677 tons vejer denne Komatsu PC7000-6, som rummer 36 kubikmeter i skovlen.
Komatsu har også forstået det dér med stor messe. Så skal der også en stor gravemaskine med. 677 tons vejer denne Komatsu PC7000-6, som rummer 36 kubikmeter i skovlen.

Ni procent flere

De 580.000 gæster er en forøgelse af den tidligere rekord med hele ni procent.

Masser af danske entreprenørfolk benyttede også lejligheden til en sviptur til det sydtyske. Dog ikke nok til, at Danmark kan klemme sig ind på listen over mest besøgende nationer. Den toppes naturligt nok af Tyskland med Østrig, Schweiz, Italien, Frankrig, Holland Storbritannien, Sverige, Rusland, Polen og Tjekkiet på de følgende pladser.

 

- ANNONCE-
VIABJM
Tidligere artikelDanish Agro ansætter CEO for maskinsalg i Danmark, Norge og Sverige
Næste artikelKloak-klausul giver sikkerhed ved hushandler

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her