Leifs hemmelighed bag et godt helbred

Leif Petersen, som netop har haft 50-års jubilæum med sin virksomhed, Tornved Maskinstation har fundet hemmeligheden til fortsat at kunne være aktiv og drive sin forretning i en alder af 72 år.

Leif Petersen, Tornved Maskinstation
Hofteproblemer

”Dog, sådan har det ikke altid været” smiler Leif og fortæller videre. Tidligere havde jeg problemer med min hofte, og jeg gik ofte til kiropraktor. Jeg fik at vide, at hoften var ved at være slidt, så derfor begyndte jeg at tage glucosamin. Det hjalp også i et stykke tid, men efterhånden havde det ingen effekt længere.

Hofteproblemet var størst når jeg skulle ligge på min højre side. Det kunne jeg ikke, fordi det gjorde ondt. Eller når vi skulle besøge vores datter, hvor der er trapper. Jeg havde svært ved at bære noget i hænderne, når jeg skulle gå på trapper, fordi jeg brugte hænderne til at trække mig op i gelænderet. Og så skulle jeg tage et trin ad gangen. Først det ene ben op, så det andet, så det gik langsomt. Og det blev kun værre og værre som tiden gik.

Når jeg skulle ned under en maskine var det også svært at komme op igen. Jeg kunne ikke rejse mig uden at få fat i noget så jeg kunne trække mig selv op. Når jeg skulle have bukser på venstre ben, måtte jeg have støtte, da jeg ikke kunne stå på et ben. Det gik også udover min søvn, fordi jeg vågnede ved at have ondt.

Så jeg tænkte at jeg nok skulle have en ny højre hofte, idet de symptomer jeg havde var det samme mønster som mange af dem i min omgangskreds, der var blevet indstillet til en ny hofte, fortæller Leif.

Artikel i Maskinstationen og Landbrugslederen

Leif Petersen havde i juni 2018 læst en artikel om Vagn Jensen fra Hammel Maskinstation, som havde fundet løsningen på ømme, slidte skuldre og led, der gjorde ondt. Så han vidste der var nogle, der var blevet hjulpet uden operation og han gemte artiklen om Vagn Jensen.

I november 2018 tog Leif til Agromek. ”Jeg havde læst at indehaveren af Sundhedsshoppen Kirsten Bak Hansen var udstiller på Agromek, så jeg ville besøge hende på udstillingen, men fandt dog aldrig Sundhedsshoppens stand. Leif forsøgte at ringe for at spørge om hvor standen lå, men pga. travlhed, blev telefonen ikke taget.

”Da jeg var på vej hjem fra Agromek ringede Kirsten til mig og vi fik en snak over telefonen. Hun anbefalede at jeg skulle gå i gang med at spise de samme kosttilskuds produkter som Vagn Jensen havde fået, og som havde hjulpet ham, samt et ekstra produkt til blodomløbet, fordi jeg er slem til at fryse” siger Leif.

Leif bestilte de produkter som Kirsten fra Sundhedsshoppen anbefalede i december 2018 og fulgte den ”spiseseddel” som fulgte med produkterne.

”Allerede efter 3-4 dage kunne jeg sove igennem uden at vågne da jeg ikke havde ondt længere. Jeg mærkede også en stor forandring, når vi besøgte vores datter, fordi nu kunne jeg pludselig gå normalt op ad trapperne. Det er godt nok dejligt at være fri for de problemer, som jeg havde tidligere,” siger Leif, og fortsætter: ” tidligere gik jeg med støtte strømper fordi mit højre ben var hævet og der var dårligt blodomløb og om aftenen havde jeg elefantfødder,” griner Leif.

”I dag har jeg smidt støtte strømperne, og produktet pulz giver mere energi og lyst til gå i gang. Det er som om jeg er blevet mere frisk, selvom jeg er 50 års jubilar og jo er blevet ældre, ” fortæller Leif Petersen, fra Tornved Maskinstation.

Leif udfordrer kroppen

”Mange kan ikke forstå, hvordan jeg forsat kan holde til at spule drænrør og rense kloakrør i min alder, da jeg jo ikke bare sidder inde i en traktor, men hopper op og ned ad traktoren, slæber på slanger, går på ujævnt terræn, kravler rundt og ind under køkkenskabe, når køkkenvasken hos folk er tilstoppet – rent ud sagt, alle mulige og umulige dårlige arbejdsstillinger. Mange af de ting jeg laver nu, havde jeg svært ved tidligere, så det at tage disse kosttilskudsprodukter er et stort plus for mig,” fortæller Leif. ” Og jeg vil fortsætte med at hjælpe folk med deres tilstoppede kloakker lige så længe jeg her helbredet til det, så derfor fortsætter jeg også med at tage de tyske kosttilskudsprodukter fra Sundhedsshoppen, idet jeg tror helt bestemt på, at de hjælper mig til at beholde et godt helbred og klare de udfordringer kroppen bliver udsat for,” siger Leif.

Roskilde dyrskue

Leif Petersen har i mange år været fast udstiller på Roskilde dyrskue, og har altid besøgt Roskilde dyrskue sammen med sin kone og datter. ” Det er en fast tradition at vi skal på skue, så vi har savnet skuet i år, ligesom så mange andre. Der er en helt speciel stemning til dyrskue og vores datter tager altid med for oplevelsens skyld. Den tradition holder vi fast i, selvom vi ikke længere er udstiller på skuet,” smiler Leif Petersen som vil blive ved med at drive maskinstationen så længe helbredet vil. ”Jeg synes det er spændende og interessant at møde mange mennesker og dejligt at kunne hjælpe folk og løse deres problemer med deres kloaksystemer. Vores datter kan dog ikke forstå jeg gider at rode med folks lort, men jeg har det nu bedst med at være i gang og være aktiv,” slutter en glad Leif Petersen, som nu kan være aktiv uden at have ondt i hele kroppen.

www.sundhedsshoppen.com

-Annonce-
KILDEKirsten Bak Hansen
Tidligere artikelNyt Crossover-høstkoncept
Næste artikelWekoAgro vækster og vokser igen

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her