Nyt Crossover-høstkoncept

New Holland Agriculture lancerer CH7.70-mejetærskeren, der introducerer et helt nyt Crossover-høstkoncept, som kombinerer den suveræne Twin Rotor®-udskillelsesteknologi med mærkets velkendte og berømte konventionelle tærsketeknologi.

Den nye Crossover-mejetærsker sætter ny standard med hensyn til kapacitet for mellemstore mejetærskere. Den meget brændstofeffektive motor med patenteret HI-eSCR 2-teknologi til overholdelse af trin V giver høj produktivitet og ekstremt lave driftsomkostninger. Denne ydelse kombineres med den fantastiske komfort i Harvest Suite™-luksuskabinen.

Lars Skjoldager Sørensen, Crop Harvesting Product Management Global, udtaler:

“Vi har konstrueret CH7.70 til professionelle planteavlsbedrifter samt maskinstationer, der søger en mejetærsker, der yder konstant, høj præstation i alle forhold, samtidig med at driftsomkostningerne holdes nede. Den nye CH7.70-mejetærsker giver vores kunder alle fordelene fra 45 år med suveræn Twin Rotor-udskillelsesteknologi kombineret med vores bedste tærsketeknologi – klassens bedste produktivitet, fantastisk korn- og halmkvalitet, fleksibilitet mellem afgrøder og driftssikkerhed med lave driftsomkostninger. Dette unikke koncept forkynder den nye æra med Crossover-høst fra New Holland.”

25% højere kapacitet

Den nye Crossover-teknologi giver 25 % højere kapacitet end en konventionel mejetærsker i dette segment. Tærskesystemet med to cylindere har en tærskecylinder med en diameter på 600 mm, segmentets største, med forstærket, robust design. Den store tærskecylinder og den brugervenlige sektionstærskebro yder optimal alsidighed og gør det let at afpasse efter forskellige afgrøder på mindre end 20 minutter.

Tærskecylinderens hastighed styres fra kabinen med en ny hydraulisk cylindervariator, så føreren let kan sikre, at hastigheden afpasses perfekt efter afgrøden og forholdene i marken. Tærskesystemet er kombineret med New Hollands velkendte Opti-Thresh™-system, der tilpasser sig afgrødens tilstand og modenhed ved simpelthen at regulere den bageste del af tærskebroen uden at bruge værktøj. Når den hængslede topsektion flyttes væk fra cylinderen, er tærskningen mere skånsom, og halmkvaliteten forbedres.

Varifeed™-skæreborde

CH7.70 kan forsynes med en række Varifeed™-skæreborde på op til 9,15 meter, inklusive en hel ny Varifeed-version på 8,53 m, der er udviklet specielt til denne serie. Indføringskanalens frontplade kan justeres mekanisk for at sikre en perfekt justering i forhold til skærebordet. Det optimerer vinklen for det enkelte skærebord og giver et mere smidigt, jævnt afgrødeflow og dermed øget kapacitet.

På skråninger

CH7.70 yder endvidere en fejlfri ydelse på skråninger takket være det velkendte SmartSieve™-system, der automatisk kompenserer for sidehældninger på op til 25 %, så der fastholdes en perfekt soldbalance og ensartet rensning. Systemet kalibrerer desuden soldenes bevægelse afhængigt af blæserens hastighed og kernernes størrelse for at opnå den optimale kastevinkel. Endvidere kompenserer det prisbelønnede Opti-Fan™-system automatisk for svingende kornhastigheder i soldkassen, når maskinen arbejder på skråninger. Systemet reducerer blæserens hastighed, når der køres op ad bakke, så der ikke spildes korn ud af mejetærskeren, og hastigheden øges, når der køres ned ad bakke, for at forhindre, at soldkassen blokeres.

Brændstofeffektivitet og lave ejeromkostninger

CH7.70 er forsynet med den velkendte Cursor 9-motor, der udvikler 374 hk – 34 hk mere end CX6.90. Det giver en ensartet kraftig og brændstofeffektiv præstation i alle forhold. Den opfylder trin V-emissionsstandarderne med den patenterede HI-eSCR 2-teknologi, der er udviklet af FPT Industrial. På CH-mejetærskeren er al vedligeholdelse let at udføre: Bare 4 smørepunkter gør den daglige vedligeholdelse endnu hurtigere, og den store servicelem oven på halmkappen giver let adgang. Sammen med det meget lave brændstofforbrug giver dette vedligeholdelsesfrie efterbehandlingssystem ekstremt lave driftsomkostninger.

Desuden bidrager den udvidede standardgaranti på 3 år (1200 motortimer), der dækker motor, drivlinje og efterbehandlingssystem, sammen med de lange serviceintervaller på 600 timer, yderligere til de lave driftsomkostninger for mejetærskeren.

- ANNONCE-
VIANew Holland Agriculture
KILDENew Holland Agriculture
Tidligere artikelValtras nye traktor-serie lanceres på nettet
Næste artikelLeifs hemmelighed bag et godt helbred

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her