Valtras nye traktor-serie lanceres på nettet

Valtra afslører deres nye traktor-serie live på internettet den 28. august.

Normalt er lanceringer af ny traktormodeller kun reserveret til pressen og forhandlere, men denne august organiserer den nordiske traktorproducent, Valtra, en anderledes type lancering, hvor alle er inviteret med.

”Lanceringen bliver en online begivenhed. Vi kommer til at præsentere en helt ny traktorserie sammen med en række andre produkter. Den anderledes lancering sker til dels på grund af den specielle situation vi står midt i, men også for give alle mulighed for at deltage i vores lancering,” fortæller Pamela Engels, Senior manager, Communication & Digital Marketing hos Valtra.

Den nye traktor-serie består af fire modeller, der rangerer fra 100 til 140 hestekræfter. Hestekræfterne er dog ikke den eneste nyhed, da de nye traktorer også kommer med en række nye funktioner, der efterfølgende vil være tilgængelige i alle traktorserierne sammen med nye tjenester.

De nye produkter og funktioner bliver præsenteret med videoer, information og billeder i et virtuelt lanceringsrum, hvor gæster kan se materialet i vilkårlig rækkefølge. Efter den virtuelle lancering, starter Valtras SmartTour, hvor den nye traktorserie til køre på rundtur igennem Europa. Besøgende gæster får, på lokationer i hele Europa, mulighed for at prøvekøre den nye traktor sammen med andre Valtra maskiner.

Lanceringen af den nye traktorserie foregår den 28. august kl.09 på www.valtralive.com, hvor man skal registrere sig som bruger for at deltage i live-lanceringen. Efter lanceringen vil materialet på hjemmesiden være tilgængeligt frem til slutningen af året.

- ANNONCE-
VIAValtra
KILDEValtra
Tidligere artikelNy knivtromle fra Mandam
Næste artikelNyt Crossover-høstkoncept

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her