CN Maskinfabrik leverer syv nye vandingsmaskiner til Gram & Nybøl godser

CN Maskinfabrik står for levering af syv Fasterholt FM 4550 vandingsmaskiner til Gram Slots store økologiske landbrugsbedrift.

Gram Slot, der er et af Danmarks største økologiske landbrug, har netop fået leveret 7 nye Fasterholt FM 4550 vandingsmaskiner fra CN Maskinfabrik i Tiset. Gram Slot, der bl.a. omfatter Gram og Nybøl Godser, driver 3.000 ha og har 1.200 økologiske malkekøer. Der dyrkes 270 ha med økologiske kartofler, 50 ha med økologiske løg og 30 ha med andre økologiske grøntsager, så vandingsmaskinerne kommer på arbejde!

Ifølge Svend Brodersen, der er ejer og direktør for Gram Slot, skyldes valget af CN Maskinfabrik som leverandør deres store erfaring med vandingsanlæg- og maskiner og ikke mindst den meget professionelle service, man altid får hos CN Maskinfabrik.

Erling Schmidt fra CN Maskinfabrik er naturligvis glad for ordren, men også for Gram Slots valg af en lokal leverandør og servicepartner.

”Vi har bygget en stor del af vores virksomhed op på basis af god service, og derfor er det rart at få bekræftet den strategi via en handel som denne”, beretter Erling Schmidt

- ANNONCE-
Tidligere artikelValtec bygger på Kornmarken
Næste artikelSAMSON nye gyllevognsserie giver ny standard for udbringning af naturgødning

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her