Ny salgschef skal videreføre succesen for PÖTTINGER i Danmark

Lars Andreasen, Direktør for PÖTTINGER Skandinavien (til højre) sammen med Steen Lerche Hansen der 1/10-2022 er ansat som Salgschef for PÖTTINGER Danmark (til venstre).
PÖTTINGER udvider organisationen i Danmark med ansættelse af ny salgschef. Den nye salgschef tiltræder posten i stedet for Lars Andreasen, der er blevet forfremmet til Direktør for PÖTTINGER i Skandinavien.

Ny salgschef

Steen Lerche Hansen (53) tiltræder pr. 1/10-22 i rollen som salgschef og styrker derved den danske organisation. Steen har en landbrugsfaglig baggrund og stor erfaring fra sit tidligere job, hvor han de seneste 14 år har været del af den danske maskinbranche.

”Vi har i Steen fået en ildsjæl, stabil og faglig stærk medarbejder. Salgsmæssigt skal Steen og jeg i fællesskab videreføre succesen for PÖTTINGER i Danmark.” siger Lars Andreasen, Direktør for PÖTTINGER Skandinavien.

De nye udfordringer er noget Steen Lerche Hansen ser frem til.

”Jeg glæder mig! Muligheden for at komme til et Premium brand som PÖTTINGER er medvirkende til min motivation. Min tidligere stilling gør at jeg har kendskab til produkterne, hvor jeg også har fået et særdeles godt indtryk af organisationen som jeg nu bliver en del af. ” slutter Steen Lerche Hansen.

- ANNONCE-
Tidligere artikelE-blad August 2022
Næste artikelHøstmarked Ullerup lørdag den 1. oktober 2022

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her