Danish Agro Machinery styrker salg og service i ny sjællandsk struktur

Michael Husfeldt, Direktør i Danish Agro Machinery

Strukturudviklingen i dansk landbrug går stærkt, og landmændenes krav til specialisering, kompetencer og volume hos de danske maskinhandlere øges i disse år. Det er baggrunden for, at Danish Agro Machinery, den danske CLAAS importør, har ændret salgs- og servicestrukturen på Sjælland.

”I Danish Agro Machinery er vores mål at yde en optimal kundeservice for CLAAS i Danmark på salgsrådgivning, service og reservedele – både nu og i fremtiden. Vi tilpasser derfor nu vores tilgang til salg og service på Sjælland til den strukturudvikling, vi ser nu og i fremtiden i dansk landbrug.”, udtaler Michael Husfeldt, Direktør i Danish Agro Machinery.

Der er behov for specialisering og kompetenceløft de kommende år. Det betyder, at alle salgsaktiviteter på Sjælland fremadrettet overgår til Røstofte Maskiner med afdelinger i Sakskøbing, Mern og Mørkøv. Maskincenter Ringsted/Roskilde fortsætter som servicepartner af CLAAS produkter, men ophører som autoriseret CLAAS forhandler pr. 1. oktober 2021.

”Danish Agro har sammen med CLAAS et stærkt samarbejde med de danske landmænd, som vi, med denne ændring, får endnu bedre mulighed for at fastholde og udvikle.”, afslutter Michael Husfeldt.

https://danishagro.dk/om-danish-agro/koncernstruktur/agribusiness-machinery/danish-agro-machinery-a-s

 

- ANNONCE-
Tidligere artikelE-blad September 2021
Næste artikelPRESSEUDTALELSE FRA BÆREDYGTIG GRUNDVANDSBESKYTTELSE:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her