Nye Pöttinger Terrasem i bredder på 8 og 9 meter

Pöttinger producerer effektive såmaskiner med høj kapacitet. Mange faktorer spiller ind i forbindelse med såning og etablering af de kommende afgrøder i marken. Tidsperioden til såning er ofte kort, hvilket kræver effektive såmaskiner med høj kapacitet. De nye Terrasem såmaskinemodeller V 8000 og V 9000 er garant for ovenstående.
Terrasem – den nye generation

Den nye generation af Terrasem fås nu også i 8- og 9 meters modeller, der i vidt omfang kan udstyres specielt efter kundernes ønsker.

Opbygningen af de nye såmaskiner er i X-formation, hvilket betyder, at både discharven og gødningsskær samt såskærssektionen er monteret således, at såmaskinen ikke trækker sideværts under kørsel.

Udsåning med stor præcision

Udsåningssystemet er designet til den højest mulige præcision ved udsåning af korn eller gødning. ISOBUS er standard med mulighed for udsåning efter tildelingskort for både korn og gødning, hvilket gør den nye generation af såmaskiner fremtidssikret. Udsædsmængder fra 1,5 til 420 kg/ha med 12 km/t for både korn og gødning klares med perfektion af den nye Terrasem.

Såning med flere muligheder

Alle ønsker til udsåning kan imødekommes og udføres med den nye generation. Samsåning af korn og gødning eller separat placering af korn og gødning. Desuden er det også muligt at samså korn og gødning, hvor der også placeres en mængde gødning separat.

  • Korn
  • Samsåning af korn og gødning
  • Samsåning af to forskellige afgrøder
  • Separat placering af gødning, hvor der samtidig samsås korn og gødning
Perfekt til danske forhold

Den nye udgave af Pöttingers Terrasem såmaskiner passer perfekt til danske forhold. ”Muligheden for samsåning af korn og gødning matcher rigtig godt det danske marked, hvor vi har mange husdyrbrug der også gødsker med gylle” udtaler salgschef Lars Andreasen hos Pöttinger Scandinavia ApS og fortsætter. ”Vi har mulighed for at tilbyde alt fra fuldgødskning til de kunder der ønsker at placere en lille mængde sammen med kornet, hvilket gør såmaskinen meget alsidig.”

Pöttinger beviser også sin ekspertise indenfor digitalisering med de nye Terrasem såmaskiner ved at gøre dem kompatible med Agrirouter.

www.poettinger.at

- ANNONCE-
Tidligere artikel”Re-start Deutz-Fahr”
Næste artikelDanish Agro lancerer specialiseret CLAAS lærlingeuddannelse

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her