Danish Agro starter nyt maskinselskab i Finland

Pr. 1. august 2019, starter Danish Agro koncernens nye finske datterselskab Finnish Agro Machinery Oy salg af en række stærke maskinbrands “ herunder CLAAS, HORSCH, RAUCH og SAMSON“ på det finske marked. Det sker efter, at EU's konkurrence myndigheder netop har godkendt Danish Agros overtagelse af CLAAS aktiviteter i Finland.

Transaktionen indebærer overtagelse af ledelse og medarbejdere i KONEKESKO Oy, der hidtil har varetaget salg af CLAAS i Finland.

Henning Haahr, Koncernchef i Danish Agro.
Koncernchef i Danish Agro, Henning Haahr, er glad for godkendelsen:

“Vi har nu modtaget myndighedernes godkendelse og vi vil fokusere på, at sikre en smidig overdragelse af aktiviteter fra KONEKESKO og fortsætte deres stærke samarbejde med leverandører. Jeg er særligt glad for, at vi i det nye selskab kan bygge på en erfaren ledelse og dygtige medarbejdere, der har mange års erfaring. Jeg er sikker på, at vi kan udvikle de finske aktiviteter i det nye setup,” siger han.

CEO i Danish Agros maskindivision, Jens Skifter, tilføjer:

“Det fremtidige setup vil sikre en kontinuitet med erfarne ledere og medarbejdere. Fokus er nu på at udvikle markedspositionen yderligere med støtte fra

Jens Skifter, CEO i Danish Agros Maskindivision.

Danish Agro. Vi har ambitioner om at øge salget på tværs af Finland og forventer, at se positive resultater i de kommende”, siger han.

Danish Agro vil repræsentere både CLAAS og John Deere i Finland

Hankkija, som er endnu et finsk Danish Agro-datterselskab, vil fortsætte med at repræsentere John Deere i Finland som de har gjort siden 1992, samt hele den eksisterende produktportefølje, og derved fortsat være en af de største maskindistributører i Finland.

“I disse år sker der en strukturudvikling mod færre og større landbrug i Finland, som ønsker den bedst mulige rådgivning, når de handler maskiner. Jeg er sikker på, at vi kan gøre en positiv forskel for den finske landmand med vores nye struktur i Finland, hvor vi tilbyder en bred portefølje af kvalitetsmaskiner,” siger Jens Skifter.

Gennem de sidste tre år har Danish Agro etableret sig som en af de tre største maskinhandlere i Europa.

- ANNONCE-
VIADanish Agro
KILDEDanish Agro
Tidligere artikelStortraktor med dogwalk er uundværlig for sønderjysk maskinstation
Næste artikelSkamstrup Maskinstation kører Bredal – både bugseret og liftophængt

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her