GØMA introducerer sin helt egen gyllevogn…

GØMA på Agritechnica 2017, Hal 22, Stand B04 På Agritechnica i Hannover fremviser GØMA sin nyudviklede gyllevogn GG25 sammen med en 36m Harsø bom.

På Agritechnica i Hannover fremviser GØMA sin nyudviklede gyllevogn GG25 sammen med en 36m Harsø bom.

Hos GØMA A/S har man nu efter en tids udvikling og test, den store fornøjelse at man kan vise sin nye og egenudviklede gyllevogn til maskinstationerne, de større landbrug og andre professionelle brugere. Gyllevognen er iflg. GØMA et produkt af firmaets store erfaring og tætte sparring med kunderne. Den baserer sig i høj grad også på den viden man har fra mange års servicearbejde på gyllevogne af forskellige fabrikater. Alt dette kombineret med GØMA’s servicemontørers dedikerede holdning til, hvordan en professionel gyllevogn skal skrues sammen, vurderer man har været med til klæde firmaet godt på til at bygge denne fremtidens gyllevogn som præsenteres på Agritechnica 2017. I opbygningen har GØMA haft fokus på centrale dele af punkter på vognen, hvilket man bl.a. vil løfte sløret for på udstillingen. Hvad angår slangebom, har man via et samarbejde med Harsø fået lavet en 36m drypfri slangebom, som vises på den udstillede GG25-vogn.

GØMA har i første omgang valgt at fokusere på Skandinavien med sit nye vognprogram, som til at begynde med kommer til at bestå af en 3 akslet model GØMA GG25 på 25.000 l samt en mindre GØMA GG18 udgave med 18.000 l tank og 2 aksler. I kombination med firmaets populære fronttank, vurderer man at være godt dækket ind til den første sæson på de skandinaviske markeder. Hos gødningsmaskinspecialisten er man helt klar over, at produktprogrammet de næste år vil blive udvidet med flere modeller, såvel med mindre som større tankvolumen, ligesom der vil komme GØMA gyllevogne ud at køre i det øvrige Europa. Blandt andet derfor har man da også fundet, at Agritechnica 2017 var det klart bedst tænkelige udstillingsvindue for det nye program.

Udover GØMA gyllevognen og Harsø slangebommen, udstiller man også en nyudviklet fronttank specifikt til det tyske marked. Ellers kan den gennemtestede gyllerører fra GROWI med et par nyheder tilføjet opleves og sidst men ikke mindst, vises firmaets populære ombyggede Disc-nedfælder frem for nye potentielle kunder i hele Europa.

Hele salgsteamet fra GØMA i Danmark og Sverige er at finde på Agritechnica 2017, hal 22, stand B04 og vil her dels kunne præsentere det spændende nye grej og dels fortælle de besøgende meget mere om hvad GØMA kan og vil i fremtiden.

GØMA A/S – www.goma.dk

 

-Annonce-
Tidligere artikelMajshøsten 2017 er meget vanskelig – samarbejd om bedste løsning og bevar den gode tone
Næste artikelSvensk kædeklipper har tabt sig til det danske marked

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her