Vedligehold af landbrugshegn i én arbejdsgang

Hegnssnitter RM 232 med 2,3 m. arbejdsbredde, klipper og findeler hegn i en arbejdsgang med grene op til 4 cm tykkelse.

Vedligehold af landbrugshegn i én arbejdsgang

GreenTec på Agritechnica 2017 – Hal 26, Stand F07

Med præsentation af den nye hegnssnitter RM 232 på Agritechnica i november bringer GreenTec et helt nyt innovativt koncept på markedet til vedligehold af hegn. På en gang klippes hegnet – og samtidig findeles de afklippede grene.

De 4 rotorer med hver 6 knive sørger for en meget høj kapacitet. De yderste knive forsvinder ind i knivholderen ved overbelastning.

RM 232 har 4 overlappende rotorer. Hver rotor er udstyret med 6 frit svingende knive fordelt i to lag. De nederste knive ind imod hegnet klipper grenene af – og de øverste sørger for findelingen. Grene op til 4 cm føres ind gennem maskinens frontskjold, hvorefter de klippes og findeles. De små grenstumper drysser stille og roligt ned fra bunden af maskinen – for at lande på jorden, hvorefter forrådnelsen går i gang.

 

Efter klipningen efterlades grenene som flis i bunden af hegnet.

RM 232 har en arbejdsbredde pÃ¥ 2,3 m. og er specielt mÃ¥lrettet til hegn hvor der køres med 1 – 3 Ã¥rs interval imellem klipningerne. Normal fremkørselshastighed er helt op til 4 km i timen – afhængig af tætheden i hegnet. RM 232 er en topprofessionel maskine med meget høj kapacitet der med sit ”all in one” koncept, udfører alle funktioner i én arbejdsgang. Hegnet klippes med et rent snit, og der efterlades kun flis fordelt i bunden af hegnet.

RM Hegnssnitteren produceres komplet i højstyrkestål. På trods af den store arbejdsbredde, er det herved muligt at have en egenvægt på kun 250kg. Hermed kan den monteres på alle større armklippere, eller som et prisgunstigt alternativ på Greentecs Redskabsramme beregnet til front– eller teleskoplæsser, HXF 3302.

Et helt rent snit reducerer sygdomme, og resultatet ser pænt ud for øjet.

Foruden hegnssnitter RM 232, viser GreenTec yderligere 6 nyheder på Agritechnica, bl.a. verdens største grensav, LRS 4802, med en arbejdsbredde på 4,8 m.

GreenTec A/S – www.GreenTec.eu

- ANNONCE-
Tidligere artikelFleksibel pick-up rive sikrer høj effektivitet hos maskinstationer og store landbrug
Næste artikelGræsland ´18 bliver en realitet

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her