SAMSON frontfyldesystem på Agritechnica

Med markedets mindste total dybde på kun 774mm i toppen og 502mm i bunden er FAP systemet fra SAMSON AGRO særdeles kompakt.

SAMSON frontfyldesystem på Agritechnica

Med udviklingen af en ny Front Arm Pump (FAP), føjer SAMSON AGRO en helt ny type maskiner til produktprogrammet. FAP’en er en front monteret suge arm, der er udviklet til at fylde gyllevognen direkte fra lastbil eller tank.

Fyldningen startes med vakuum fra ejektoren på vognen, som ansuger den driftssikre centrifugalpumpe på frontfyldesystemet. Herefter overtager centrifugalpumpen den videre fyldning uden brug af vakuum, med høj kapacitet.

FAP systemet gør det enkelt og let af fylde gyllevognen direkte fra transportvognen. Kørsel i forager og afgrødeskader reduceres væsentligt, da der køres direkte frem til transportvognen. Redskabet bag på gyllevognen kan desuden forblive i arbejdsstilling, hvorved effektiviteten forøges og slitagen minimeres.

FAP systemet er designet med fokus på førerkomfort og sikkerhed. Fyldearmen er monteret i højre side, så føreren er sikret et optimalt udsyn. De integrerede lygter sidder godt beskyttet og giver optimal belysning. Det fuldt integrerede opbevaringsrum giver hurtig adgang til værktøj og andre medbragte dele. Integrerede spejle og kamerasystem tilbydes som ekstraudstyr. FAP har en egenvægt på 980 kg og kan afmonteres på integrerede støttefødder uden brug af værktøj.

 

- ANNONCE-
Tidligere artikelNy Horsch – Serto SC såmaskine til de store brug
Næste artikelFleksibel pick-up rive sikrer høj effektivitet hos maskinstationer og store landbrug

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her