Ny Horsch – Serto SC såmaskine til de store brug

Arne Gejl fra den danske Horsch-importør, Stroco-Agro ApS ser frem til at kunne tilbyde Serto SC til de store plantebrug og maskinstationerne til kommende sæson.

Ny Horsch РSerto SC s̴maskine til de store brug

På et pressearrangement forud for Agritechnica, som den tyske redskabsspecialist Horsch holdt i slutningen af september måned ved firmaets hovedfabrik i sydtyske Schwandorf, kunne man blandt meget andet præsentere sin helt nye såmaskine Serto SC, som trods udgaver på hhv. 10 og 12m arbejdsbredde, iflg. Horsch faktisk er en ganske kompakt maskine rettet mod de store planteavlsbrug og maskinstationerne.

Serto, som til en vis grad er inspireret af firmaets store majssåmaskiner Maestro, er opbygget så den i arbejdsposition bæres oppe af 30 kraftige pakkerhjul, som også er med til at fordele maskinens vægt og for øvrigt gør, at den store maskine er relativ let at trække i marken.

I forlængelse af pakkerhjulene følger kraftige dobbelte skivesåskær, som i lighed med firmaets anerkendte Pronto-system, har en rækkeafstand på 16,6 cm. For at sikre en ensartet placering af såsæden og udjævning af bedet er Serto bagerst udstyret med en række forskudte pakruller.

Serto er udstyret med en 6.000 l såtank som kan opdeles 50:50, således at det er muligt at man enten kan vælge at køre med 6.000 l såsæd eller en kombinatin af hhv. 3.000 l såsæd og 3.000 l startgødning.

Serto SC såmaskinen vil, i lighed med en lang række andre Horsch-nyheder og produktopdateringer, kunne opleves i Hannover på firmaets store Agriechnica-stand C41, i Hal 12 fra den 12. til 18. november 2017.

Blandt de mange spændende Agritechnica-nyheder fra Horsch var den helt nye Horsch Serto SC såmaskine, som tilbydes i en 10m version som her el. alternativt med 12m arbejdsbredde.

- ANNONCE-
Tidligere artikelSvensk kædeklipper har tabt sig til det danske marked
Næste artikelSAMSON frontfyldesystem på Agritechnica

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her