Fleksibel pick-up rive sikrer høj effektivitet hos maskinstationer og store landbrug

Ny KUHN pick-up rive leverer ensartede og luftige skår, der er hurtige at samle op for det efterfølgende redskab. Din gevinst er foder i høj kvalitet, på rekordtid.

MERGE MAXX 950 er en fuldhydraulisk, bugseret pick-up rive designet til maskinstationer og store landbrug. Den unikke Lift Control affjedring med de kraftige fjedre sørger, sammen med slæbeskoene for, at hver enhed følger terrænet optimalt, så græsstubbene beskyttes på hele marken.

Bevarer foderets næringsværdi

Pick-uppen sikrer en skånsom og effektiv opsamling af afgrøden, selv når det gælder de mere delikate former for foder. Resultatet er at du får al foderet, og ikke andet end foderet, samlet op med minimal risiko for forurening, så du kan bevare afgrødens fulde næringsværdi. Skårrullen i bunden af skårbøjlen regulerer automatisk sin position i forhold til fodervolumen.

Kan både side- og centerlevere

Maskinen har en unik opbygning med to mobilenheder, som gør den ekstremt alsidig med hensyn til skårplacering. To bælter fører afgrøden i et jævnt flow og lægger et ensartet og luftigt skår lige dér, hvor det giver mening i forhold til det efterfølgende redskab: Som centerlevering, kombineret center- og sidelevering eller som sidelevering til hhv. én eller begge sider.

Et luftigt, ensartet skår er lettere at samle op for de efterfølgende høstmaskiner og kan være med til at øge arbejdshastigheden 2-3 km/t.

Op til 9,5 m arbejdsbredde

Arbejdsbredden på pick-up riven varierer fra 7,5 til 9,5 m, afhængig af om du ønsker sidelevering eller centerlevering. Som altid har KUHN sørget for at redskabet er brugervenligt at indstille og vedligeholde. KUHN har i øvrigt mere end 10 års erfaring med pick-up river og har blandt andet haft stor succes i Nordamerika. Med den nye Merge Maxx 950, der opfylder europæiske standarder og brugerkrav om eksklusive funktioner og en attraktiv pris, sigter producenten efter at blive verdens førende inden for dette produktsegment.

Den nye KUHN pick-up rive med bælter er ekstremt alsidig mht. placering af skåret.

 

 

- ANNONCE-
Tidligere artikelSAMSON frontfyldesystem på Agritechnica
Næste artikelVedligehold af landbrugshegn i én arbejdsgang

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her