Pr. 1. oktober 2016, har Väderstad ApS indgået samarbejde med Semler Agro A/S, om forhandlingen af Väderstads produktprogram i Danmark.

”For bl.a. at yde slutbrugerne maksimal fokus og markedets bedste service og support, har vi valgt en eksklusiv full-line forhandlerstruktur med færre brands og dermed øget fokus pÃ¥ Väderstad – en fremtidssikret løsning med én stærk samarbejdspartner”, udtaler adm. direktør David Pedersen, Väderstad ApS.

”Danmark er et strategisk vigtigt marked for Väderstad, med meget professionelle landmænd og maskinstationer, som stiller store krav til support fra deres maskinleverandører, hvilket vi nu i endnu højere grad kan imødekomme med denne nye eksklusive forhandler struktur”, siger salgsdirektør Mattias Hovnert, Väderstad AB.

”Vi er naturligvis glade og stolte over, at Väderstad vælger at satse på vores ekspertise i forbindelse med udrulning af deres nye strategi for Danmark. Väderstad er et brand af høj kvalitet, som matcher de andre varemærker som vi håndterer i koncernen”, udtaler adm. direktør Kim Skovgaard Rasmussen, Semler Agro A/S.

Lars Frederik Henningsen, salgsdirektør hos Semler Agro A/S følger op. ”Sammenlægningen og opbygningen af Semler Agro A/S er i fuld gang og går som forventet. En del af denne opbygning og en central del af vores strategi er, at fokusere vores kompetencer på nogle centrale brands og her passer Väderstad perfekt. Vi ser meget på vores kunders behov nu og i fremtiden, og med sammensætningen af Väderstad og John Deere mener vi, at vores produktsortiment matcher vores kunders behov”.

”Väderstad ApS har de sidste 5 år været repræsenteret i Danmark af en udvalgt gruppe af veletablerede og dygtige forhandlere. Pga. den nye strategi, ophører vores samarbejde med disse forhandlere. Vi takker dem for det gode samarbejde og den positive udvikling af Väderstad, de har bidraget til”, slutter adm. direktør David Pedersen, Väderstad ApS.

www.vaderstad.com

 

- ANNONCE-
Tidligere artikelBridgestone dæk anerkendes for bæredygtighed
Næste artikelRØSTOFTE Maskiner får Kverneland forhandling

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her