RØSTOFTE Maskiner, med afdelinger i Mern på Sydsjælland og den netop tilkøbte afdeling i Sakskøbing på Lolland, vil i fremtiden fokusere på de røde maskiner fra Kverneland.

”Vi har i længere tid været i forhandling med Kverneland om et fremtidigt samarbejde efter opkøbet af den tidligere forhandler Møller Andersen A/S, og da Väderstad nu har valgt at ændre sin forhandlerstruktur, faldt det naturligt at lave en forhandleraftale med Kverneland i begge vores afdelinger”, udtaler indehaver Dann Nielsen fra RØSTOFTE Maskiner, og fortsætter:

”For RØSTOFTE Maskiner har det været meget vigtigt at kunne lave en aftale med en leverandør, der kan tilbyde et bredt produktprogram med kvalitetsmaskiner til det professionelle landbrug, stort som lille, og med Kvernelands velkendte produktprogram, kan vi komme i arbejdstøjet fra dag ét, og vore sælgere har allerede været på kursus”.

Salgschef Troels Pontoppidan fra Kverneland, siger om samarbejdet med RØSTOFTE Maskiner bl.a.: ”Forretningen har efter skiftet til CLAAS i 2012 bevist, at man er en meget seriøs samarbejdspartner for landmændene, ellers havde man ikke fået den succes med CLAAS traktorer og høstmaskiner, som er tilfældet. Jeg er sikker på, at vi med denne fulline forhandling af vores produktprogram vil kunne få skabt den synergi for landmanden, som vi ønsker”.

www.kvernelandgroup.com

 

 

-Annonce-
Tidligere artikelNyt samarbejde i landbrugsbranchen
Næste artikelValtra forhandler på Bornholm

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her