1. oktober 2016 kan Granhøj Landbrugsmaskiner ApS officielt kalde sig autoriseret Valtra forhandler på Bornholm. Granhøj Landbrugsmaskiner ApS overtager forhandlingen af Valtra traktorer samt service og reservedelssupport efter Nexø Smede og Maskinforretning.

Granhøj Landbrugsmaskiner ApS har i forvejen forhandlingen af AGCO’s 2 andre brands – Fendt og Massey Ferguson.

“Ved at vi nu også har forhandlingen af Valtra traktorer fra 53 til 400 HK, ser vi, at vi står stærkere over for vores kunder og kan tilbyde et meget bredt program af traktorer i forskellige udgaver”, udtaler Jakob Jensen, der er indehaver af Granhøj Landbrugsmaskiner ApS.

“Jeg er positivt overrasket over Granhøj Landbrugsmaskiner og deres medarbejdere. Jeg oplever, at reservedelslageret har en høj prioritet hos Granhøj, så det er en stor styrke for Valtra kunderne på Bornholm. Samtidig er der daglig levering fra centrallageret i Malmö, hvor reservedele for både Fendt, Massey Ferguson og Valtra bliver leveret fra”, udtaler salgsansvarlig for Valtra ved AGCO Danmark A/S, Arne Spejlborg.

Granhøj Landbrugsmaskiner ApS har 14 ansatte og dækker hele Bornholm.

www.agco.dk

 

- ANNONCE-
Tidligere artikelRØSTOFTE Maskiner får Kverneland forhandling
Næste artikelGågader i Viborg vinder årets Brolæggerpris

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her