Træpiller, kunstgødning, leca-nødder og andre løsvarer i bigbags kan nemt og elegant løftes ind over pillemagasinet, gødningssprederen eller støbeområdet via en MultiOne minilæsser og dens robuste teleskoparm, som forlænges med en ekstra arm til opgaven.

Maskinen og den ekstra arm på billedet er et originalt redskab fra MultiOne og leveret af Dianalund Motor. ”Løftepunktet kan hæves med yderligere 170 cm, hvoraf de 60 cm er hydraulisk udskud, og takket være den robuste dobbelt-konstruktion af selve teleskoparmen, kan den holde til at løfte det mest utrolige”, forklarer Christian Andersen fra Dianalund Motor. Han fortæller, at maskinen på billedet er købt af Energinet, der blandt andet skal bruge den til at løfte nogle store ventiler. ”Det kan de også gøre med andre maskiner eller deres egne lastbiler, men de kan ikke komme ind, hvor terrænet er vanskeligt, så her vinder MultiOne klart på point”.

For at minilæsserne ikke ”står på næsen”, er det vigtigt at selve basismaskinen er udrustet med nødvendige kontravægte, som nemt kan monteres direkte ind på maskinens chassis på begge sider og under bagenden. ”Det er en af de praktiske forbedringer på MultiOnes nye modeller, at de er forberedt for montering af ekstra kontravægte”, fortæller Tommy Kærgaard, der arbejder for importøren HCP Nordic.

 

- ANNONCE-
Tidligere artikel25 år med JCB Fastrac
Næste artikelValtra forhandler på Bornholm

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her