Den 1. oktober 2016 kan Granhøj Landbrugsmaskiner ApS ved Østermarie officielt kalde sig autoriseret Valtra forhandler på Bornholm. Granhøj Landbrugsmaskiner ApS overtager forhandlingen af Valtra traktorer samt service og reservedelssupport efter Nexø Smede og Maskinforretning.

Granhøj Landbrugsmaskiner ApS har i forvejen forhandlingen af AGCO’s 2 andre veletablerede brands – Fendt og Massey Ferguson.

Fra venstre: Servicechef for Valtra ved AGCO Danmark A/S Ole Schultz Indehaver af Granhøj Landbrugsmaskiner ApS Jakob Jensen Sælger ved Granhøj Landbrugsmaskiner ApS Kristian Nørregaard National Sales Manager for Valtra ved AGCO Danmark A/S Arne Spejlborg
Fra venstre: Servicechef for Valtra ved AGCO Danmark A/S Ole Schultz
Indehaver af Granhøj Landbrugsmaskiner ApS Jakob Jensen
Sælger ved Granhøj Landbrugsmaskiner ApS Kristian Nørregaard
National Sales Manager for Valtra ved AGCO Danmark A/S Arne Spejlborg

“Ved at vi nu også har forhandlingen af Valtra traktorer ser vi, at vi står stærkere over for vores kunder og kan tilbyde et meget bredt program af traktorer i forskellige udgaver,” udtaler Jakob Jensen, der er indehaver af Granhøj Landbrugsmaskiner ApS.

Også sælger Kristian Nørregaard bakker op om den beslutning: “Vi vil gerne holde os til kvalitetsprodukter, og ved at tilføje Valtra til vores produktportefølje får vi endnu bedre muligheder for at matche behovet hos vore kunder. Jeg er meget overrasket over, hvor stærkt et produktprogram Valtra har – med effekt fra 53 HK til 400 HK og flere forskellige versioner af transmission,” forklarer Kristian Nørregaard.

En stor styrkelse af service og support

For Arne Spejlborg, der er Salgsansvarlig for Valtra ved AGCO Danmark A/S, giver det god mening, at Granhøj Landbrugsmaskiner ApS fremover står for Valtra salget samt tilhørende service og reservedelssupport på Bornholm. “Jeg er positivt overrasket over Granhøj Landbrugsmaskiner og deres medarbejdere. Jeg oplever, at reservedelslageret har en høj prioritet hos Granhøj så det er en stor styrke for Valtra kunderne på Bornholm. Samtidig er der daglig levering fra centrallageret som fremadrettet er placeret i Malmö, hvor reservedele for både Fendt, Massey Ferguson og Valtra bliver leveret fra,” udtaler .

Service er nøgleordet for Granhøj Landbrugsmaskiner ApS, og med 7 servicebiler har Granhøj en kapacitet, der gør, at man selv i højsæsonen vil kunne få serviceret sin traktor hurtigt og effektivt.

Værkfører Jens Ole Mortensen: “Valtra traktorer er selvfølgelig anderledes end Fendt og Massey Ferguson modellerne. Vi skal naturligvis lære dem rigtig godt at kende, men der er allerede lagt plan for teknisk træning sammen med Servicechefen for Valtra ved AGCO Danmark A/S, Ole Schultz, i september. Vi er desuden allerede koblet på teknisk information via AGCOnet. Vi kan konstatere at selve diagnosesystemerne for Valtra traktorerne er meget lig Fendt og Massey Ferguson, men traktorerne kommer jo også fra samme koncern.”

Granhøj Landbrugsmaskiner ApS har i dag 14 ansatte og dækker hele Bornholm med salg og service af Fendt og Massey Ferguson – og nu altså også Valtra traktorerne.

- ANNONCE-
Tidligere artikelMultiOne med ekstra arm
Næste artikelDemonstration af Verdens største traktor: Vredo VT 7028-3 med Vredo CVT

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her