Åbent Hus hos Anker Bjerre A/S i Lemvig

Åbent Hus hos Anker Bjerre A/S i Lemvig den 3. marts 2023 fra kl. 10-21.00

Traditionen tro afholder Anker Bjerre A/S igen åbent hus – og denne gang på Heldumvej 63 i Lemvig den 3. marts 2023.

”Det er nyt, at vi afholder åbent hus i foråret hvad angår vores afdeling i Lemvig – og det gør vi hovedsageligt for at strømline vores åbent hus-arrangementer, så det fremadrettet bliver afholdt hvert andet år skiftevis i Lemvig og i Mejrup”, udtaler Anders Frandsen, Anker Bjerre A/S.

Åbent Hus-arrangementet vil i år bære præg af flere maskinnyheder fra New Holland, bl.a. den nye traktormodel, T7.300 AutoCommand, den nye 6 tons minigraver, E60D samt den fuldt elektriske minigraver, E15X.

Derudover udstilles et bredt udvalg af maskiner til både landbrug, maskinstationer, entreprenører, skovbrug og have/park. Her kan – udover diverse New Holland-maskiner – bl.a. nævnes maskiner og redskaber fra Amazone, Kverneland, Baastrup, Schäffer, Engcon, TP, Variant og Polaris.

Flere leverandører vil også være tilstede på dagen, så der er rig mulighed for at få en faglig snak.

Der bliver masser af tilbud for både private og erhverv – det vil omfatte maskiner, reservedele, arbejdstøj, sikkerhedsbeklædning, motorsave samt batteriserien fra Husqvarna.

”Vi kommer til at køre et stort outletsalg på forskellige butiksvarer – og køre med ekstraordinære, skarpe tilbud på bl.a. robotplæneklippere samt andre have/park-maskiner netop denne dag”, udtaler salgskonsulent, Morten Østerby.

Som ekstra krydderi på dagen, serveres der gratis biksemad, fadøl og sodavand hele dagen – og sidst på eftermiddagen kommer Marius og spiller lidt hyggemusik.

Tilbudsavisen kan downloades herfra:
SE PROGRAMMET HER:

- ANNONCE-
VIAAnker Bjerre A/S
Tidligere artikelLIVSVÆRKET HVORNUM MASKINSTATION FØRES VIDERE AF ALLESTRUP MASKINSTATION
Næste artikelE-blad Februar 2023

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her