FØRSTE NEW HOLLAND T8 GENESIS ER ANKOMMET I DANMARK

De første af en stribe New Holland T8 Genesis gør nu entré i Danmark, og det betyder blandt andet, at de mange interesserede kunder kan se frem til muligheden for at prøve det blå flagskib, måske allerede i september eller oktober på efterårets Try and Buy markdemonstrationer.

Med FPT STAGE V motor, 435 EPM HK i topmodellen, ny kabine, nyt SideWinder Ultra armlæn, nye skærme: IntelliView 12 / InfoView samt PLM/Auto Guidance/Telematik og meget mere, er det lidt af en oplevelse der venter.

”Vi har set frem til at få T8 GENESIS til landet siden præsentationen på Agritechnica, og vi er klar med forhandlere, der er trænede i modellen for bedst muligt at kunne servicere og vejlede kunderne. Samtidig glæder vi os til feedback fra kunder, der har spurgt på demokørsel. Det bliver spændende at følge udviklingen med T8 GENESIS den kommende tid. Nu ruller vi ud på markerne i Danmark”, siger Jimmie Vestergaard, Produktchef Traktorer & Teleskoplæssere, Danmark og Sverige, New Holland.

- ANNONCE-
KILDENew Holland Agriculture
Tidligere artikelKennet Birch Vinderslev vinder DM i udkørsel af træ for fjerde år i træk
Næste artikelDM&E fraråder al kørsel til biogas- og industrianlæg

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her