Steensgaard Gods går Full-Line med Pöttinger

Ved levering Jan Helding (Steensgaard) yderst til højre sammen med Aage Larsen (Svanninge Auto- & Traktorservice A/S) og Lars Andreasen (Pöttinger).

Det Sydfynske Gods Steensgaard, der er kendt for økologisk principlandbrug og respekt for naturen, har indkøbt ny Pöttinger maskinpark hos den lokale forhandler Svanninge Auto- & Traktorservice A/S.

Steensgaard fra jord til bord. Bedriften på Steensgaard bestående af 450 ha agerjord og 450 ha skovbrug drives økologisk. Der produceres råvarer til egen gårdbutik og deres populære restaurant ”Spiseriet”. Ikke alene produceres varerne men de håndteres også, blandt andet i eget slagtehus, således at man får hele kæden ”fra jord til bord” til at give en dybere mening. Med åbenhed og vandrerute omkring Steensgaard er det muligt for besøgende at opleve dyr på nært hold, hvilket gør Steensgaard velbesøgt fra såvel by som land.

SYNKRO 6030 T med frøudstyr og dobbelt pakkervalse.

Maskinpark fra den østrigske producent Pöttinger. I det tidlige forår fik Steensgaard de første maskiner leveret fra den lokale forhandler. Med leveringen af ny plov, såmaskine og stubharve er maskinparken blevet opdateret med nyeste teknologi.

TERRASEM C4 F opbygget med frøudstyr og frontboard efter ønske fra Steensgaard.

”Valget af Pöttinger har ikke været svært! Det er produkter af høj kvalitet, hvor vi har fået opfyldt alle ønsker vi havde til det nye materiel” fortæller Jan Helding, der er ansvarlig for markbruget på Steensgaard. ”Vores lokale forhandler Svanninge Auto- & Traktorservice A/S er forhandler af Pöttinger, hvilket også har haft afgørende betydning for valget, da vi gerne handler lokalt” uddyber Jan Helding.

6 furet SERVO 6.50 med vægtoverføring og ekstra store landsider for bedre kraftoverførelse og retningsstabilitet i det kuperede terræn.

Pöttinger med fremgang i Danmark. Salget af Pöttinger i Danmark har været stærkt stigende. Dette kan bekræftes med fabrikkens regnskabsafslutning 31/7, hvor man har opnået rekord omsætning i Danmark i 2016/17.

”At vi har haft stor fremgang i Danmark er ingen hemmelighed” udtaler Lars Andreasen salgschef for Pöttinger i Danmark.

Vi har de tidligere år solgt mest på græssiden, men nu er kvaliteten i jordbehandlingsprogrammet også faldet i de danske landmænds smag.

Strategien med at markedsføre begge segmenter hos vore forhandlere har været en succes. ”Et godt eksempel er handlen med Steensgaard, hvor vi har solgt en maskinpark bestående af jordbehandlingsmaskiner, selvom vi er mest kendt for græsmaskinerne” fortæller Lars Andreasen.

- ANNONCE-
Tidligere artikel40 års tro tjeneste – hos Korinth Entreprenørfirma
Næste artikelTopintelligens og råstyrke i grusgrav ved Hedensted

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her