40 års tro tjeneste – hos Korinth Entreprenørfirma

Fra venstre: Ib Laursen, Helle Graff, Jørn Graff, Erik Klint Andersen, Jørn Høj og Bjarke Laursen.

40 års tro tjeneste gennem tre generationer af ejere blev Jørn Preben Graff fra Korinth Entreprenørfirma belønnet med den 11. august 2017, hvor han modtog sølvmedaljen ”Hæderspris for lang og tro tjeneste” af Det Kgl. Danske Landhusholdningsselskab.

I 1977 startede Jørn Preben Graff hos Korinth Entreprenørfirma. Gennem de 40 år har Jørn Preben Graff opbygget en prisværdigt tillidsforhold til ledelsen såvel som kunder – og dette blev belønnet med en medalje i sølv fra Det Kgl. Danske Landhusholdningsselskab overrakt af Erik Klint Andersen.

Værdsat af kunderne

I indstillingen til hædersprisen beskrives Jørn Preben Graff som ”meget løsningsorienteret, kundevenlig og forstår at sætte sig ind i, hvorledes den enkelte opgave skal løses og byder gerne ind med idéer til bedre løsninger.” Også firmaets kunder sætter stor pris på Jørn, som bliver efterspurgt af kunderne særligt pga. hans evne til at forstå kundens ønsker og tanker, hvilket altid munder ud i en glad og tilfreds kunde.

Indstillingen lægger heller ikke skjul på, at Jørn med sin positive og venlige indstilling er meget vellidt blandt ledelse, kollegaer og kunder.

I begyndelsen arbejdede Jørn Preben Graff primært med opgaver inden for planteavl. I en længere periode havde firmaet Brahetrolleborg Gods’ landbrugsjord i forpagtning, hvor Jørn var en vigtigt medarbejder til disse opgaver. I dag arbejder Korinth Entreprenørfirma stadig for landbrugsrelaterede kunder med opgaver som dræning, vejanlæg og vejrenoveringer, anlæg af søer, kloakeringsopgaver og nybyggeri.

Brancheforeningen Danske Maskinstationer og Entreprenører har indstillet Jørn Preben Graff til hædersprisen, og foreningens direktør, Bent Juul Jørgensen, var også med til festlighederne i forbindelse med prisoverrækkelsen ved Korinth Entreprenørfirma.

- ANNONCE-
Tidligere artikelKristian Thorsen, Brdr. Thorsen I/S fyldte 60 år den 25. juli 2017.
Næste artikelSteensgaard Gods går Full-Line med Pöttinger

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her