Hæderspris på Vester Hæsinge Maskinstation A/S

Fra Venstre: Eva Andresen, Jørn Bertelsen, Erik Klint Andersen, Inger Marie Bertelsen (Jørns mor, der var med til at ansætte Bjarne), Bjarne Nielsen, Bent Juul Jørgensen.

Fredag den 18. august fik Bjarne Nielsen, Vester Hæsinge Maskinstation A/S, overrakt Landhusholdningsselskabets sølvmedalje: ”Hæderspris for lang og tro tjeneste”, da Bjarne Nielsen, på trods af en alder på blot 58 år, har været ansat ved maskinstationen i 40 år.

Indstillingen til hædersprisen kom fra Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E), og fredag d. 18. august blev sølvmedaljen overrakt til maskinfører Bjarne Nielsen, der siden 1977 har været ansat på Vester Hæsinge Maskinstation A/S. Medaljen blev overrakt af Erik Klint Andersen fra Det Kongelige Danske Landhusholdningsselskab og diplomet af branchedirektør i DM&E, Bent Juul Jørgensen.

Stabil og loyal medarbejder i 40 år

I indstillingen lyder det bl.a., at ”Bjarne aldrig siger nej til at blive en ekstra time eller to for at gøre arbejdet færdigt”, hvilket gennem hans 40 år på Vester Hæsinge har gjort ham til en yderst stabil og loyal medarbejder. Her nævnes også, at Bjarne ”i de gamle dage”, hvor han kørte mejetærsker snildt kunne arbejder 16-20 timer på én dag.

Bjarnes flid og loyalitet viste sig også for et par år siden, da Bjarne Nielsen fik en ny hofte. Men blot tre måneder efter operationen var Bjarne Nielsen tilbage på maskinstationen og klar til at passe sit job igen.

Fra landbrugs- til entreprenørarbejde

I begyndelsen af Bjarne Nielsens tid hos Vester Hæsinge Maskinstation A/S bestod arbejdet primært af landbrugsarbejde for egnens landmænd, mens det i dag er det entreprenørmaskinerne, Bjarne betjener. Arbejdet omhandler dog stadig områdets landbrug med opgaver som etablering og retablering samt vedligeholdelse af markdræn, grøfter, mark- og skovveje og derudover bl.a. jordarbejde ved anlægsopgaver.

Udviklingen i arbejdsopgaver har betydet, at Bjarne har fulgt firmaets udvikling og er gået fra at være en dygtig landbrugsmaskinføre til i dag at være en dygtig entreprenørarbejder, hvilket bl.a. er opnået gennem diverse efteruddannelser, som bl.a. rørlægger.

Overrækkelsen af hædersprisen fandt sted på Vester Hæsinge Maskinstation A/S, hvor en større

- ANNONCE-
Tidligere artikelTopintelligens og råstyrke i grusgrav ved Hedensted
Næste artikelNr. 100 og 101 CLAAS LEXION

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her