Onsdag 28. juni dimitterede det første hold agrarøkonomer på den nye 40-ugers uddannelse fra Jordbrugets UddannelsesCenter Århus.

Agrarøkonomerne 2017 er:

Christian Rahbek, Christian Sommer Thomsen, Troels Brink Hymøller, Maria Skovdal Knudsen, Emil Bay Mortensen, Frederik Hjerrild Larsen, Nichlas Kragh, Nikolai Skøtt Olsen, Henrik Andersen, Morten Dahl Schmidt, Frank Mølgaard Hansen, Kasper Egegaard Nielsen, Lasse Fuglsang Dahlgaard, Patrick Krogh Krygermeier, Kasper Sloth Pedersen, Emil Mogensen, Poul Faurholt Jensen, Martin ‘Formand’ Jespersen, Jesper Laier Bitsch, Mogens Toft Andersen, Bjarne Marius Dorscheus Laursen, Thomas Overgaard Jensen og Mads Møller Pedersen.

 

-Annonce-
Tidligere artikelGØMA med nye forhandleraftaler
Næste artikelManitou roterer over 20 meter med syv tons

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her