De første nye trailersprøjter i Challenger RoGator 300 serien er nu landet i Danmark.

RG 300 serien er en moderne trailersprøjte, som deler mange af de kendte og gennemtestede principper fra den selvkørende RoGator 600 serie – og sætter dermed de samme høje standarder for effektivitet og sikkerhed, når det gælder plantebeskyttelse.

Fakta om RG 300 serien

RG 300 serien har et tankindhold på op til 4.400 liter og kan leveres med en rentvandstank på op til 900 liter. Sprøjterne har sprøjtebomme fra 24 til 30 meter og et elektronisk dyseafluk med 1 meters sektioner. Den centrifugale væskepumpe har en kapacitet på 785 liter i minuttet.

Maskinen kan leveres med styrbar aksel og er fuldt ISOBUS klar.

Challenger RG 300 serien
Store forventninger

Area Sales Manager for AGCO Danmark A/S Jan Kongsgaard forventer sig meget af den nye RoGator serie: ” Den nye RoGator serie er født med alle de basale Challenger kvaliteter, og med den sidste nye innovative sprøjteteknologi, som er standard på RoGator 300 serien, føler jeg mig overbevist om, at den vil få solidt fodfæste på markedet”.

Challenger forhandles fra 4 udsalgssteder i landet: Hjallerup Maskinforretning, TBS Maskinpower, Karl Mertz og Jysk Maskincenter.

www.agco.dk

-Annonce-
KILDEAgco Danmark A/S
Tidligere artikelScantruck kåret som den bedste læreplads
Næste artikelElever baner vejen for ny viden på Have & Landskab

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her