Hele KUHN paletten hos Vemas A/S i Vejle

På Agromek blev der givet håndslag på det styrkede fremtidige samarbejde imellem Vemas A/S og MI - fra venstre ses Anders Filsø (MI), Kristen Lyager Laursen (Vemas A/S), Kristian Jakobsen (MI) og Christian Thomsen (Vemas A/S).
Fra 1. januar 2017 forhandler og servicerer Vemas A/S hele KUHN’s maskinprogram til jordbearbejdning – fra stubbearbejdning, pløjning, såning, sprøjtning og gødskning, samt mulch- og græsmaskiner.
- ANNONCE-

– Vi har solgt KUHN i mere end 40 år, så vi har solid erfaring og kendskab til produkterne, samt til servicering og vejledning til vores kunder indenfor KUHN’s mange muligheder og løsninger, fastslår Christian Thomsen og Kristen Lyager Laursen, sælgere hos Vemas A/S.

– Vi har ventet på, at KUHN’s jordprogram skulle blive fuldendt med maskiner og redskaber til stubbearbejdning og såning. Det er tilfældet nu, og vi glæder os til at introducere vores kunder til hele KUHN-paletten.

Samtidig med udvidelsen af KUHN-maskinprogrammet etablerer Vemas det, Christian Thomsen og Kristen Lyager Laursen betegner som et ’prof. såcenter’ på Vemas’ adresse, Islandsvej 9, i Vejle.

Vemas A/S udvider desuden deres reservedelslager, ligesom MI fortsat er hovedleverandør af KUHN til den vejlensiske maskinforhandler.

Vemas A/S har eksisteret siden 1959 og beskæftiger i dag godt 20 medarbejdere på værkstedet, lageret, samt i salg og administrationen.

 

-Annonce-

EFTERLAD ET SVAR

Venligst indtast din kommentar
Venligst indsæt dit navn her