40 års trofast indsats på Thingstrup Maskinstation ved Ulfborg er, hvad Johannes H. Kristensen kunne fejre d. 28. oktober og 40 års tjeneste blev også belønnet med sølvmedaljen: Hæderspris for lang og tro tjeneste af Det Kgl. Danske Landhusholdningsselskab.

I 1976 startede den 16-årige Johannes H. Kristensen på Thingstrup Maskinstation, hvor han de første mange år arbejdede med de traditionelle landbrugsopgaver for egnens landmænd. Først i 90erne udvidede virksomheden med kloakering og en entreprenørafdeling, hvilket betød, at Johannes blev oplært i entreprenør, mæssige opgaver og desuden tog uddannelsen som kloakmester.

40 års jubilar, chauffør og aut. kloakmester Johannes Høgsberg Kristensen.
40 års jubilar, chauffør og aut. kloakmester Johannes H. Kristensen.

Værdsat og loyal medarbejder

Det er brancheforeningen Danske Maskinstationer og Entreprenører, der har indstillet Johannes til Det Kgl. Danske Landhusholdningsselskabs sølvmedalje bl.a. for hans store omstillingsevne, loyalitet og trofasthed for sin arbejdsplads og for virksomhedens kunder. I indstillingen lyder det bl.a.: Thingstrup Maskinstation har 27 fastansatte plus sæsonarbejdere. Johannes har i 40 års været en habil og dygtig del af medarbejderskaren. Med sit venlige og rolige væsen har han bidraget til et godt arbejdsklima. Indstillingen afsluttes med: I hele forløbet har Johannes været en værdsat medarbejder.

Den fine pris blev under jubilæumshøjtideligheden på Thingstrup Maskinstation overrakt af Steffen Damsgård fra Det Kgl. Danske Landhusholdningsselskab.

Se flere fotos fra dagen…

Forinden uddelte jubilarens arbejdsgiver Andersen Thingstrup i en fin personlig tale mange roser til sin trofaste og kompetente medarbejder “ ja, og han fortalte med et glimt i øjet, at man i indeværende år har investeret i både ny rendegraver og ny 30 fods mejetærsker til jubilaren, i håbet om at han i hvert tilfælde ville blive afskrivningsperioden på 7 år ud!

Thingstrup Maskinstation blev grundlagt i 1957 af Søren Bach Thingstrup. I dag består maskinstationen af en landbrugsafdeling samt en kloak- og entreprenørafdeling og drives af sønnerne Peder og Anders.

http://www.thingstrup-maskinstation.dk

-Annonce-
Tidligere artikelClaas Scorpion vises med VEI vejesystem fra Meldgaard
Næste artikelNy uddannelsesmulighed til entreprenører, der udfører nedbrydning

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her