Direktør Jan Søndergaard, Dansk Skovforening, valgte i efteråret 2021 at træde tilbage og forsætte i Naturstyrelsen. Foreningens nye direktør hedder Anders Frandsen og kommer fra en stilling som kommunikationsdirektør hos Rigspolitiet, hvor han har været siden 2016. Før sit nuværende job hos politiet har Anders arbejdet med politisk interessevaretagelse som direktør hos Rud Pedersen Public Affairs. Anders har ligeledes tidligere været ansat som kommunikationsrådgiver i Danske Bank og sekretariatschef hos IDA (Ingeniørforeningen), ligesom han har været særlig rådgiver for bl.a. tidligere videnskabsminister Charlotte Sahl-Madsen og klima- og energiminister Connie Hedegaard.

Anders kommer oprindeligt fra Esbjerg, hvor han tog sin studentereksamen, og afsluttede senere sit jurastudie i 2004 på Københavns Universitet. Anders har suppleret sit jurastudie med managementprogrammer inden for bl.a. public governance på CBS. Anders er 46 år og bor på Frederiksberg.

www.skovforeningen.dk

-Annonce-
Tidligere artikel… vil lære og blive god – og det er du blevet
Næste artikelAgerbæk udvider aktiviteterne

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her