Semler Agro udpeger ny direktør

Lars Beck ny direktør Semler Agro.
Semler Agro har i dag offentliggjort deres nye administrerende direktør. Den øverste chef gennem godt fire år, Morten Buus, giver stafetten videre til december 2021. Lars Beck bliver ny administrerende direktør for den landsdækkende maskinhandel med 250 ansatte.

Semler Agro får ny administrerende direktør, når Lars Beck til december 2021 tager over fra Morten Buus, der har været fem år i virksomheden, heraf fire år som administrerende direktør. Morten Buus har været ansvarlig for en succesfuld implementering af en ny og omfattende strategi for Semler Agro, og han har i samarbejde med medarbejderne leveret flotte resultater i en udfordrende tid for Semler Agro. I perioden er Semler Agro blevet landsdækkende med eksklusivitet på fire brands, herunder John Deere. I sine knap fire år som administrerende direktør har Morten Buus præsteret at levere en turn-around i virksomheden, hvor resultatet er løftet fra -38 mio. kroner til et rundt nul.

Afgående administrerende direktør, Morten Buus, siger:

“Det har været en fornøjelse at være en del af Semler Agro, og jeg er ekstremt stolt af de resultater, vi har skabt. Vi har gennem en omfattende strategiomlægning formået at komme underskuddet til livs, og vi er således nået halvvejs. Der har været støt stigende trends på kundetilfredshed, salg og eftermarked, og John Deere er i 2021 Danmarks mest solgte traktormærke. Der er skabt et stærkt fundament for Semler Agro, og det er muliggjort takket være de dygtige medarbejdere i virksomheden. Det har været en spændende rejse, og jeg overlader trygt roret til Lars Beck til den fortsatte udvikling for Semler Agro i Danmark.”

 

Erfaren herre fra transport- og landbrugssektoren overtager posten

45-årige Lars Beck er nyudnævnt direktør i Semler Agro. Lars Beck har erfaring fra flere forskellige poster i transport- og landbrugssektoren, herunder bl.a. poster i Iveco og CNH. Det er en kommercielt erfaren mand, som er tæt på landbruget og kunderne, der skal bygge videre på Semler Agros solide fundament i en tid, hvor branchen er i hastig forandring. Lars Beck kommer senest fra en stilling som COO i Nic. Christiansen Holding.

“Jeg er begejstret og spændt på at skulle arbejde med et så stærkt brand som John Deere og til yderligere at accelerere den positive udvikling i Semler Agro. Vi skal fortsætte rejsen som landbrugets foretrukne samarbejdspartner, og vi skal endnu tættere på vores kunder. Vi befinder os i en branche i transformation, og Semler Agro skal være endnu tættere på kunderne, derude hvor tingene sker, for at kunne forstå deres behov og problemstillinger. Sammen med alle de dygtige medarbejdere i Semler Agro ser jeg frem til at skabe fremtidens løsninger i landbruget ved at høre det fra landbruget,” siger Lars Beck.

Morten Buus overdrager formelt posten som administrerende direktør til Lars Beck primo december 2021.

 

 

- ANNONCE-
Tidligere artikelPRESSEUDTALELSE FRA BÆREDYGTIG GRUNDVANDSBESKYTTELSE:
Næste artikelE-blad Oktober 2021

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her