Direktør Jesper Chrestensen (Th)er 4. generation i det sønderjyske entreprenørselskab Otto Chrestensen A/S med base i Arnum tæt ved Gram. 3. generation, Holger Chrestensen ejer sammen med entrepriseleder Jan Schmidt (Tv) 20 procent af virksomheden. Foto: Privat

En af landets ældste entreprenørvirksomheder, sønderjyske Otto Chrestensen A/S, har netop gennemført et generationsskifte, der betyder, at 4. generation 39-årige anlægsingeniør Jesper Chrestensen, nu overtager aktiemajoriteten i selskabet.

Entrepriseleder Jan Schmidt, 39 år, der kom til Arnum-virksomheden for to år siden fra en stilling som projektleder i Munck.

Forsyningsledninger, bliver medejer og vil sammen med Jesper Chrestensens far, Holger, have 20 procent af aktierne. Udover det overordnede ansvar for virksomheden vil Jesper Chrestensen fremover koncentrere sig om salgsaktiviteter og kontakt til kunder. Jan Schmidt får ansvaret for virksomhedens produktion. Generationsskiftet i virksomheden, hvis historie går tilbage til 1937, blev indledt i 2015. Otto Chrestensen A/S er en Tripel A rated virksomhed, der beskæftiger omkring 40 medarbejdere og har en omsætning på mellem 60 og 70 millioner.

-Det, der har mit fokus, er ikke omsætningen, der kan svinge alt efter vejret, men at vi fortsat har en sund og kvalitetsbevidst virksomhed med en fornuftig drift. Det er vigtigt både for vores kunder og medarbejdere, siger Jesper Chrestensen.

Firmaet arbejder primært for kommuner og forsyningsselskaber med jord-, kloak- og belægningsarbejder. Opgaverne udføres i både hoved- og underentreprise.

Otto Chrestensen har samtidig specialiseret sig i genopretning af den danske natur ved deltagelse i  store naturgenopretningsprojekter i bl.a. Vadehavsområdet og Sønderjylland. I Vestjylland har firmaet stået bag genskabelsen af en af Danmarks største søer Filsø med tilhørende publikumsfaciliteter På Als har selskabet genskabt Brundsø, der også ejes af Aage V. Jensen Fonden.

Natur og miljø har altid betydet meget for virksomheden. Derfor har man besluttet at udskifte maskinparkens forbrug af diesel med det naturgasbaserede brændstof GTL. Dermed reducerer man partikeludledningen med op til 38 procent og reducerer CO2 udledningen med cirka 1300 tons.

I forbindelse med generationsskiftet får firmaet en ny og mere tidssvarende grafisk identitet.

- ANNONCE-
Tidligere artikelGenial til hø og skånsom til græsensilagen
Næste artikelWekoAgro leverer rekordresultat

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her