Optimeret pålidelighed

Tandplaceringen på TERRIA bugserede stubharver er symmetrisk langs træklinjen. Dette sikrer jordsøgning selv under vanskelige forhold såvel som kørestabilitet, grundig løsning og perfekt opblanding. For at garantere en jævn jordstrømning, selv når der er store mængder organisk materiale, har TERRIA stubharverne stor rammehøjde. Arbejdsdybder på 5 til 35 cm er muligt. PÖTTINGER har videreudviklet den eksisterende NONSTOP stensikring yderligere, hvilket er vigtigt til drift uden stop. Foruden et mekanisk NOVA-element med 600 kg udløserkraft. Fås et hydraulisksystem som ekstra udstyr med variable tryk op til 650 kg udløserkraft.

Terria 6040
Stor fleksibilitet samt udvalg af spidser og sliddele

Tandstilkene kan indstilles i to position alt efter, hvilken opgave der skal udføres. Jordsøgning afhænger af den valgte position – flad eller stejl. Boltene der regulerer tandstilkenes stilling fungerer ligeledes som springbolt, hvis stenudløserne udløses maksimalt. Fleksibilitet er tilført via detaljen, hvor vingeskærene kan monteres i to positioner til etablering falsk såbed. Sliddele fra PÖTTINGER omfatter de velkendte linjer CLASSIC, DURASTAR og DURASTAR PLUS. En ny 40 mm bred DURASTAR smalskær er nu mulig til dybdeløsning af jorden.

Chassis beskytter med strukturskader

For at garantere vending af køretøjet, med så lav venderadius som muligt. Er hjulene blevet integreret i stubharven, hvilket resulterer i en mere kompakt total længde. Stubharveserien kan udstyres med enten et 2-hjulet chassis eller som ekstraudstyr et 4-hjulet chassis, afhængigt af arbejdsbredden. Med sidstnævnte er maskinen i kontakt med en større jordoverflade, hvilket resulterer i ideel vægtfordeling og perfekt beskyttelse af jorden med strukturskader.

Betjeningsvenlig hydraulisk dybderegulering

For hurtig og præcis tilpasning til alle forhold PÖTTINGER TERRIA bugserede stubharver som standardudstyr hydraulisk dybderegulering. De store fronthjul og pakkervalsen sikrer, at maskinen ikke afviger fra den valgte arbejdsdybde. Trækstangen er udstyret med en hydraulisk cylinder for at sikre harven er vandret i kørselsretningen. Derudover kan trækstangscylinderen forbedre trækkraft ved hjælp at overføre vægten af ​​stubharven til traktorens bagaksel.

For at sikre en jævn jordoverflade efter harven, er der monteret vedligeholdelsesfrie afjævner tallerkener der føres i dybden af pakkervalsen. Det store udvalg af pakkervalser, består af en ringpakkervalse, gummipakkervalse og Tandem CONOROLL pakkervalsen. Alle sikrer perfekt komprimering.

 

- ANNONCE-
KILDEPÖTTINGER Scandinavia ApS
Tidligere artikelLEDIG STILLING Kingo Recycling SØGER
Næste artikelTractor of the Year® 2021

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her