Ny formand i Dansk Skoventreprenør Forening (DSF)

DSF’s bestyrelse, fra venstre: Peder Frederiksen, Claus M. Mathiassen, den nye formand Nickolai Schlechter, Klaus Kaad (ny suppleant), Henrik Boelsgaard samt den afgående formand Viggo Mortensen.

Ved DSF´s generalforsamling, der blev afholdt på Vingsted Hotel og Konferencecenter i Bredsten den 19. januar 2018, var der udskiftning på formandsposten. Således ønskede siddende formand Viggo Mortensen fra Skovbryn I/S, Jyderup, som har varetaget hvervet siden 2014, ikke at fortsætte på posten og i stedet er skoventreprenør Nickolai Schlechter nu valgt som foreningens formand.

DSF´s nye formand skoventreprenør Nickolai Schlechter.

 

Nickolai Schlechter driver til daglig firmaet StubogGren.dk ApS i Kvistgård, sammen med Martin Ellekilde og Michael Skaubye. Nickolai har oprindelig en baggrund som erhvervspilot og boede en årrække i Oregon, USA, hvorfra hans store interesse for skovarbejde også stammer.

 

- ANNONCE-
Tidligere artikelNaturpleje med fleksibelt maskinkoncept
Næste artikelGylleudbringning er et marked i vækst

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her