Jesper Sørensen (t.v.) og Kaj Christensen, Kaj Christensen vil fortsat være at træffe i virksomheden. Blenstrup Maskinstation vil desuden stadig have samme adresse i Blenstrup.

Blenstrup Maskinstation, som blev stiftet i 1953 af Helga og Svend Christensen og efterfølgende overtaget af sønnen Kaj Christensen, går nu en ny tid i møde anført af yngre kræfter. Således overtager Birgitte og Jesper Sørensen Blenstrup Maskinstation fra og med 1. april 2017.

Siden 1974 har Kaj Christensen sammen med ægtefælle Mette drevet Blenstrup Maskinstation ud fra konceptet om gode medarbejdere og gensidig tillid for kunderne. Nu er tiden kommet, hvor Blenstrup Maskinstation fremtidssikres og overtages af nye kræfter.

Kaj Christensen

”Vi har valgt at sælge til Birgitte og Jesper, da de i forvejen dygtigt driver Vesthimmerlands Maskinstation, og vi tror på, at de er klar til at fortsætte i det spor, som Blenstrup Maskinstation etablerede i 1953,” fortæller Kaj Christensen.

Entreprenør og kloakområdet i fokus på Blenstrup

Kaj Christensen ved dog godt, at tiden kan kræve tilpasninger i den mere end 60 år gamle maskinstation, hvilket han selv mærkede i 1999, hvor en omstrukturering fandt sted. ”Vi solgte de maskiner, der blev brugt til landbrugsarbejde, og valgte at satse på entreprenør- og kloakområdet samt anlæg som hovedbeskæftigelse, hvilket har vist sig at være et godt valg,” fortæller Kaj Christensen.

Jesper Sørensen

Den nye ejer, Jesper Sørensen, ser frem til at arbejde med entreprenørfaget. ”Vi har i forvejen Vesthimmerlands Maskinstation, som er ren landbrugsmaskinstation, men vores kunder har længe efterspurgt entreprenør- og kloakarbejde, og det kan vi nu tilbyde fremover,” fortæller Jesper Sørensen og fortsætter: ”Vi ser lyst på fremtiden både med landbrugs- og entreprenørarbejde, og vi er sikre på, at der kommer mange spændende specialopgaver inden for området.”

Maskinstationen fortsætter som kunderne kender den

Selvom Blenstrup Maskinstation nu får nye ejere, vil kunderne ikke opleve den helt store forandring. ”Det nuværende personale fortsætter, og Blenstrup Maskinstation vil fortsat yde den gode service og udføre de arbejdsopgaver, som de er kendt for,” forsikrer Kaj Christensen, der også selv fortsat vil være at træffe i virksomheden. Blenstrup Maskinstation vil desuden stadig have samme adresse i Blenstrup.

- ANNONCE-
Tidligere artikelOdder Maskinstation
Næste artikelKøbsguide: Undgå faldgruber med GPS-systemer

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her