Pr. 1. oktober 2016, indgår Väderstad ApS samarbejde med Semler Agro A/S, om forhandlingen af Väderstads produktprogram i Danmark.

 ”Landbrugs- og maskinhandlerbranchen er i konstant forandring og udvikling, og som maskinproducent analyserer vi løbende markedet for at sikre, at vi har det korrekte set-up af forhandlere. For at yde slutbrugerne maksimal fokus og markedets bedste service og support, har vi valgt en eksklusiv full-line forhandlerstruktur med færre brands og dermed øget fokus pÃ¥ Väderstad – en fremtidssikret løsning med én stærk samarbejdspartner” udtaler adm. direktør David Pedersen, Väderstad ApS.

”Danmark er et strategisk vigtigt marked for Väderstad, med meget professionelle landmænd, som stiller store krav til support fra deres maskinleverandører, hvilket vi nu i endnu højere grad kan imødekomme med denne nye eksklusive forhandler struktur”. Sammen med Semler Agro A/S står vi stærkt med fremtidens landbrug med et solidt produktprogram, effektiv distribution og højt serviceniveau for vores kunder, siger salgsdirektør Mattias Hovnert, Väderstad AB.

”Vi er naturligvis glade og stolte over, at Väderstad vælger at satse på vores ekspertise i forbindelse med udrulning af deres nye strategi for Danmark. Väderstad er et brand af høj kvalitet, en kvalitet og et brandimage, som matcher de andre varemærker som vi håndterer i koncernen”, udtaler adm. direktør Kim Skovgaard Rasmussen, Semler Agro A/S.

Lars Frederik Henningsen, salgsdirektør, Semler Agro A/S følger op. ”Sammenlægningen og opbygningen af Semler Agro A/S er i fuld gang og går som forventet. En del af denne opbygning og en central del af vores strategi er, at fokusere vores kompetencer på nogle centrale brands og her passer Väderstad perfekt. Vi ser meget på vores kunders behov nu og i fremtiden, og med sammensætningen af Väderstad og John Deere mener vi, at vores produktsortiment matcher vores kunders behov”.

Semler Agro A/S vil satse på specialister, også omkring Väderstad. Disse specialister skal som deres hovedopgave have Väderstad. Dette er ikke kun gældende for salg, men også for service og reservedele. Målet med denne specialisering er, at give Väderstad kunderne en endnu bedre kundeoplevelse samt maksimal oppetid. Semler Agro A/S har blandt andet besluttet at dedikere et antal servicevogne udelukkende til Väderstad.

”Vi glæder os meget til samarbejdet med Väderstad fabrikken og Väderstads kendte danske organisation. Vi er overbeviste om at denne nye konstellation er en styrke for vores fælles kunder”, udtaler Kim Skovgaard Rasmussen.

”Väderstad ApS har de sidste 5 år været repræsenteret i Danmark af en udvalgt gruppe af veletablerede og dygtige forhandlere. P.g.a. den nye eksklusive strategi, ophører vores samarbejde med disse forhandlere. Vi takker for dem for det gode samarbejde og den positive udvikling af Väderstad, de har bidraget til”, siger adm. direktør David Pedersen, Väderstad ApS.

www.vaderstad.com

 

- ANNONCE-
Tidligere artikelDemonstration af Verdens største traktor: Vredo VT 7028-3 med Vredo CVT
Næste artikelTo-i-én-spreder til både flydende salt og tømiddel

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her