Yding Smedie A/S ved Østbirk er ny autoriseret forhandler af Kongskildes program inden for græs- og jordbearbejdning samt foderblandere. Geografisk dækker Yding-området fra Give/Vejle og op til Århus/Nr. Snede.

Det nye samarbejde blev fejret ved et åbent hus-arrangement, hvor en række af Kongskildes produkter blev præsenteret, herunder Kongskilde JF fuldfoderblandere, harver samt den nye linje af Kongskilde plove.

– Det er dejligt at blive forhandler af blandt andet Kongskildes foderblandere som er et stærkt dansk mærke med en stor markedsandel, siger Morten Skjødt, sælger hos Yding Smedie.Ifølge Morten Skjødt har Kongskildes fuldfoderblandere et godt ry, og det er en fleksibel løsning, som er forberedt til ændringer i fodringen. Han fremhæver desuden, at det er stor fordel for landmændene, at Yding har et stort Grene lager. Grene varetager frem over distributionen af originale Kongskilde reservedele, hvilket giver synergieffekter.

– Vi er stolte af at have Yding Smedie som forhandler. De er meget vellidte blandt landmændene og er kendt for deres stærke service, siger Kjeld Toftegaard, nordisk salgsdirektør hos Kongskilde.

Yding Smedie er i dag en omfattende virksomhed med aktiviteter inden for salg, service og reparation af entreprenør- og landbrugsmaskiner, malkeanlæg m.m. Desuden driver virksomheden en stor landbrugsbutik og lager. Yding Smedie har i dag cirka 35 medarbejdere og ledes af Jeppe Rasmussen, der også er indehaver af firmaet.

- ANNONCE-
Tidligere artikelLogset spiller med musklerne…
Næste artikelLille asfalt-udlægger

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her